Сексът на различните езици

Гледната точка на мъжа и жената

06.04.2013

Разбира се, че се различаваме! Това не трябва да Ви учудва, двата пола не си приличат по нищо. Особено, когато говорим за най-интимната сфера, тогава проговарят две различни вселени.

Сексът на различните езици: гледната точка на мъжа и жената

“Час пик” на мъжката сексуалност е 20-25 години, времето на безкрайните студентски купони. Не може да кажем същото за жените, тогава те се нуждаят от романтика, мили жестове, нежност. Преоткриването при жената се случва на 30 годишна възраст, когато с други очи поглеждат на вишата физическа наслада.

В очите на мъжете партньорката им след полов акт, не е толкова сексуална, колкото е била преди това. За жената, обаче нещата са в противоположна посока – тя преоткрива мъжа до себе си в по-прекрасна светлина и дори му се възхищава. Вечната тема “изневярата” – мъжете го правят само заради секса, докато жените са подтикнати от различни психологически мотиви. Дамите винаги залагат на чувствата.

Вижте още: Секс на тясно! А защо не?

Прелюдията преди половия акт, за жените е от голямо значение. Необходимо е внимание, чувственост, както преди, така и след физическия контакт. А как стоят нещата при мъжете? – “от краката за главата”, тотално първично. Интересен факт е, че когато жената прави любов, тя се замисля как изглежда в очите на половинката си. Вече се досещате, че за мъжете това е без значение. Те са суетни до момента, в който тя е вече в ръцете им.

Природата се е погрижила мъжете да искат винаги и навсякъде секс. За дамите остава сдържаната избирателност. Как да ги съдим? Запасите им от тестостерони са с 10-12 пъти повече, от тези на жените. Какво си остава важно за жената? Половият акт от началото, до края – целият процес. Мъжката фикс идея е “оргазъм”, другото е само губене на време. Колкото и да сме различни, не можем да отречем, че въпреки всичко успяваме да изгладим неравностите и да направим изживянето незабравимо.

Гост автор: Десислава Черкезова

Етикети:

За автора

Списание VIP