Селфи лъжица – “снимай всичко, което ядеш”

Поредното "полезно" изобретение

23.09.2015

След като в последната година, селфи стикът направи фурор сред туристите и не само, поредното “супер полезно изобретение” е на път да превземе пазара. Марката за зърнени култури Cinnamon Toast Crunch обяви нов продукт, наречен Selfie лъжица. Това е selfie стик с лъжица за дръжка, който е предназначен да ви помогне да правите снимки на себе си, докато се храните (и най-вече докато ядете закуската си).

Селфи лъжица – “снимай всичко, което ядеш”

Стикът се продава само с лилава дръжка и може да се разпъне до над 30 инча.

Селфи лъжица - "снимай всичко, което ядеш"

Ако сте почитатели на селфитата и не ви се вижда странно да притежавате подобен стик, значи продуктът е точно за вас. Хубавата част е че е безплатен, единственото, което трябва да се плати е доставката. Но това може би е изгодно само за хората в САЩ, до България ще ни излезе доста солено “хапване на овесени храни”.

Cinnamon Toast Crunch не поддържат голяма наличност и всеки ден обявяват няколко налични бройки на сайта си (http://cinnamontoastcrunch.tumblr.com/selfiespoon). На страницата им може и да проверите какви са условията за доставка до България.

Вижте още: Прекалявате ли с постването в социалните мрежи?

Както може би се досещате американците бързичко разграбиха “полезния инструмент” и не пропуснаха да качат в социалните мрежи своите снимки с него.

selfiespoonexmaples

Въпреки бързото разграбване на продукта обаче, видеото в Youtube събира повече dislike, отколкото like – 25% “Like” ia 75% “Dislike.”

Снимки: petapixel.com

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.