Селин Дион се завръща на сцената във Вегас

Caesars Las Vegas

24.07.2015

Селин доказва на критиците, че грешат за Вегас и е „повече от радостна“, че е решила да се завърне на голямата сцена в града на греха.

Селин Дион се завръща на сцената във Вегас – „Колизеума“, Caesars Palace

47-годишната звезда се съгласи на тригодишно шоу в „Колизеума“ в Caesars Palace, в Sin City. Тя направи трудното решение, да отложи края на пребиваването си през 2014 г., когато нейният съпруг Рене Ангелил беше диагностициран с рак на гърлото. Но Селин планира да възобнови концертните си шоута, през август тази година.

Въпреки прекъсването, всички шоута на Дион в Caesars, са били изключително успешни за майката на три деца. Тя доказва на всички, които смятаха, че този ход ще сложи край на кариерата й, че са грешили!

„Много хора, особено в индустрията, си мислеха, че е много, много голям риск за кариерата ми. Те смятаха, че това ще е краят ми на сцената.“, каза тя по време на интервю за NBC Nightly News.

Селин Дион се завръща на сцената във Вегас

Селин Дион по време на концерт

„Спомням си как чух, че лодката ще потъне отново“. Те смятаха, че да правя концертни шоута във Вегас не е добра идея“.

Тази игра на думи е препратка към – „My Heart Will Go On“, световно известната мелодия на Селин, към филма от 1997г. – Титаник.

Дион реши да се споразумее с Caesars Palace за постоянното й пребиваване в града на греха. Това са правили и много други музикални звезди.

Вижте още: Джанет Джаксън е “Ultimate Icon”

Бритни Спиърс в момента жъне огромен успех със своето Planet Hollywood шоу, докато Марая Кери и Дженифър Лопес също наскоро обявиха плановете си, за подобни участия и шоута.

Дион планира да се върне на сцената на Вегас, на 27 август тази година. Зад решението и смело застава Рене, бившият й мениджър и съпруг.

„Рене е силен“!, каза тя. „Ние създаваме това шоу заедно. Правим промените в него заедно. Той ме иска обратно. Той иска да бъде моята сила в това, което правим заедно“.

Рене вече е преборил болестта, веднъж. През годините той е имал, също й сърдечни проблеми и през юни миналата година, се оттегли от поста си на мениджър на жена си, за да се съсредоточи върху здравето си.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.