Serge Devant зад пулта на Palm Beach във Варна!

No Orders July Morning

23.06.2016

Безгранично въображение. Без музикални желания. Космическо пътешествие на съзнанието – това е NO ORDERS, концептуалния бранд на българския DJ и продуцент Dj Diass. След големия успех на първото NO ORDERS парти, на което над 1200 души откриха летният сезон във варненския Palm Beach Club, неусетно се озовахме в края на месец юни, в чийто последен ден ще се състои  No Orders July Morning Party.

No Orders July Morning - Serge Devant & Dj Diass посрещат изгрева!

Над 1200 души откриха летният сезон във Варна

Serge Devant & Dj Diass посрещат изгрева във Варна!

Емблематичният за Варна, July Morning изгрев ще бъде посрещнат на Алея 1-ва със специалното участие на Serge Devant & Dj Diass. Клуб Palm Beach в морската столица ще бъде преобразен като парти пространство изцяло в стила на No Orders, a среднощното пътешествие в дебрите на електронната музика ще продължи до появата на първите слънчеви лъчи и посрещането на първия юлски изгрев. Добре познатият на българската публика – Serge Devant, се завръща в България по покана на No Orders & Palm Beach Club.

С последните си рилийзи за Crosstown Rebels, Emerald City и Knee Deep In Sound, и ремиксиран от Jamie Jones & Lee Foss, Serge Devant дава сериозна заявка за един от най-горещите и прогресиращи продуценти за 2016 година! Докато peak time-a между 02:00-04:00 е поверен на Mr “Addicted To Love”, то появата на слънцето ще бъде съпроводена от специален Sunrise Set от Dj Diass.

Serge Devant & Dj Diass посрещат изгрева във Варна!

Направете своята No Orders стъпка на 30 Юни в Palm Beach

Направете своята No Orders стъпка – 30 Юни, Четвъртък – Palm Beach Club Варна.

Join the event:

https://www.facebook.com/events/142569132815316/

Follow & listen SERGE DEVANT

www.facebook.com/sergedevant www.soundcloud.com/sergedevant www.pro.beatport.com/artist/serge-devant/3777

Follow & listen DJ DIASS

www.facebook.com/djdiass
www.soundcloud.com/djdiass
www.beatport.com/artist/dj-diass/249951

Етикети:

За автора

Списание VIP