Винаги може да правиш секс с екс

Защо пък да не поддържате форма с бившата си? Какво лошо има?

23.05.2012

Всичко свърши! Любовта просто се изпари. Няма за какво да сте заедно! Всичко е свършено, но това не означава, че не може да правите секс! Винаги може да правиш секс с екс гаджето си, но просто трябва да знаеш някои тънкости от занаята. Вие вече сте правили секс, познавате телата и движенията си от А до Я, и не пречи пак да го правите от време на време. Защо пък да не поддържате форма с бившата си? Какво лошо има?

Защо пък да не поддържате форма с бившата си? Какво лошо има от секс с екс?

Стига да искате само секс (и двамата) и нещата може да се получат идеални – правете секс без излишни емоции или чувства. Правете го за спорта, защото така ви харесва, а не защото искате пак да се съберете.

Как може това да сработи? 

Дайте си време – трябва да мине известно време след раздялата ви. Трябва и двамата да сте настроени, че вече не сте заедно. Чак след това може да погледнеш към бившата си, като „приятелка за секс”.

Бъди искрен – не я заблуждавай, бъди откровен с мацката. Сподели какви са ти намеренията, че са само приятелски, и искаш да си припомните „доброто старо време”. Предполага се, че щом си бил с нея, я познаваш добре и сам може да прецениш дали такава оферта би й харесала и дали въобще ще мине номерът.

Много момичета харесват неангажиращите връзки тип „секс за една вечер”, но винаги си има изключения. Все пак нищо не губиш ако пробваш.

Как да правим секс с екс

Бъди искрен с бившата си

След секса не оставай да спиш при нея – да, знам! Знам, че е много по-приятно след секс просто да заспите сгушени, но нека да помислим и за сутринта? Колко неловко ще се чувствате и двамата, когато се събудите. Най-добре, след като свършите със забавленията си, да се изнижеш и то много бързо. Няма смисъл от излишно натоварване и кофти моменти.

Миналото си е минало. Не говорете за него! – Сега просто правите секс. Нищо повече. Каква е била връзката ви, какви са били проблемите ви, остава в миналото! Ако говориш за миналото има два варианта – да я ядосаш или разчувстваш. Определено в нито един от двата ще спечелиш!

Вижте още: Жените не искат секс всеки ден – Да, ама не!

Излизай с други мацки – може да си много доволен, че въпреки раздялата пак правите секс, но това не означава, че трябва да се ограничиш и да не излизаш с други момичета. Човече, ти си свободен да правиш каквото си искаш. Връзката ви не те ангажира, както тя така и ти знаете, че всичко е просто секс. Излизай, забавлявай се! Не отказвай да ходиш на яки места само заради секса с нея.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването