Какви са сексуалните намерения на различните зодии

Какво може да очакваме...

20.04.2017

Какви са сексуалните намерения на различните зодии

Овен, лъв, телец – готови са да прочетат, пробват и повторят цялото сексуално меню  – от начало до край. Както в живота, така и в леглото искат и се стремят да бъдат водещи и те да диктуват правилата.

Козирог, близнаци – на пръв поглед са затворени, консервативни и студени, но ако ги предразположите, биха опитали всичко в леглото. Верни и страстни, те ще ви изненадат и ще ви разкрият своите желания, но само ако имат настроение за това.

Водолей – не си падат по експерименти, но държат да получат и да доставят достатъчно нежност, удоволствие и разбира се, оргазъм. Държат на своя партньор и не си падат по изневери.

Какви са сексуалните намерения на различните зодии

Какви са зодиите в леглото

Стрелец – независими, но верни на любимия човек, страстни и винаги готови за нови пози и чувствени преживявания. Освен, че винаги намират начин да получат това, което искат от партньора, те имат търпението и отзивчивостта да доставят удоволствие и да задоволят своята половинка.

Вижте още: Не търсете “единствения”

Скорпион – зодията, която носи в себе си както силно еротично присъствие, така и прецизна доза агресия, която възбужда. Можете да очаквате бурни преживявания в интимен план с представителите на зодия скорпион, защото точно те се славят като най-сексуалната зодия.

Везни – те умеят да предусещат какво се върти в главата на партньора и са готови да откликнат на неговите желания. Везните могат и искат да сбъдват сексуални фантазии, а и си падат по-мръсните приказки в леглото.

Какви са сексуалните намерения на различните зодии

Какви са хората според зодиите в леглото

Дева, рак – сексуалните намерения на девите и раците са да проучат добре това, което им предстои в леглото и да изпипат до съвършенство момента. Те ще се погрижат не само за перфектния си външен вид, но и за атмосферата и детайлите по време на вашата среща, както в леглото, така и извън него.

Риби – съществува твърдение, че те са най-добри в целувките, но освен това, те могат да ви изненадат с различен сексуален темперамент, което ги прави доста интересни. Очаквайте както пламенен и малко груб секс, така и нежни тантра преживявания.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP