Сексът и желанието за работа

или защо чарът е толкова важен...

12.01.2015

Сексът и желанието за работа или защо чарът е толкова важен…

Не бъди невидим… не помага.

Сигурно не веднъж сте се питали защо има хора, които веднага привличат вниманието върху себе си и такива, които дори да ги сложиш в предните редици, остават незабележими. Доколко посредственото поведение върши камуфлажна работа е едно на ръка. Истината е, че има хора, които предпочитат да останат “зад прожекторите”. Това обаче не е в тяхна полза.

Отключи го…

Защо? Има едно понятие, под което пребивава омайното очарование на някои личности. Това понятие носи гръмкото име “личен магнетизъм”. Хората, които притежават или са се научили да управляват личния си чар, винаги ще бъдат крачка пред останалите, дори и без да блестят с уникални качества. Това е така, защото всеки би предпочел да общува с позитивна и харизматична персона, вместо с меланхоличен тип. Чар притежава всеки. Необходимо е единствено да се научи как да го използва, за да работи в негов интерес.

Дай му път и само наблюдавай…

И тук, както и почти навсякъде, определяща роля изиграва сексът. Според множество проучвания масово успелите хора са силно сексуални хора. Нямам предвид разюздени или перверзни – това е нещо съвсем друго. Говоря именно за личния магнетизъм, който не е нищо повече от овладяна и правилно насочена сексуална енергия. Тази енергия неизменно се предава на околните. Как се случва това? Ръкостискането е най-пряката форма. Докосването на ръката е ясен индикатор за наличието или отсъствието на магнетизъм. Тембърът на гласа и езикът на тялото са друг вид проводник на сексуалната енергия. Не на последно място стои самата външност на човека. Не е необходимо да е предизвикателен или вулгарен- това отблъсква. Добре поддържаният човек, който се грижи за вида и облеклото си е магнетичен човек или поне би могъл да отприщи магнетизма си стига да пожелае. Походката също играе основна роля при разпръскването на магнетизма. Уверената, правилна стойка е от основно значение при желанието ни да направим добро впечатление.

Вижте още: Дълга връзка – разнообразието „Мисия възможна”

По него ще ви оценяват…

Трябва да знаете, че когато се явявате на интервю за работа например, шефът оценява първо обаянието на всеки от кандидатите. Това не е целенасочено действие, а чисто човешко щение. Всеки би предпочел да работи с ентусиазиран човек. Такъв, който ще го вдъхновява. Никога не подценявайте влиянието, което оказвате върху околните. Хората без нюх и енергия са посредствени и вечно недоволни. И това само им пречи. Въпросът е как тази неугасваща сексуална енергия, която всеки притежава, да бъде трансформирана в ползотворна работа. Защото всеки интелигентен човек е наясно, че всичко необуздано и без мяра като алкохолизма, наркоманията и сексуалната маниакалност, водят само до разрушителност и деградация на таланта и способностите.

Сексът и желанието за работа

Снимка: huffpost.com

Съчетайте го с любов…

Важно е силната сексуална енергия да може да бъде преобразувана и насочена към дейността, с която се занимавате. Сексът сам по себе си е мощен стимулатор за действие. Когато е съчетан и с любов дава необходимата увереност и спокойствие за работа. Когато човек се води само по своя сексуален нагон, действията му са хаотични, разпилени, не премерени. Страстта е трудна за управление, затова любовта играе ролята на предпазен колан, който изпуска напрежението. Така човек е в състояние да контролира действията си и да внася равновесие и конструктивност в своята работа.

Затова обичайте се, обичайте това, което правите и не спирайте да излъчвате увереност. Личният ви магнетизъм и вашата неподправена чаровност са най-силното ви оръжие.

 

Етикети:

За автора

Стефани Евгениева

Здравейте! Казвам се Стефани и тази година завършвам Индустриален бизнес в УНСС. Въпреки образованието си изпитвам една огромна и необяснима любов към думите и всеки възможен начин за тяхното изразяване. Вярвам, че изкуството и особено писателското изкуство, е по- особено състояние на ума и душата и когато срещаш съмишленици, искащи да разпространяват това изкуство с толкова старание, усърдие и любов, трябва да ги подкрепиш. Обичам да пиша за много и различни неща. Едно от тях е модата, но не от суетност, а от вяра, че винаги вътрешната и външната красота трябва да вървят рамо до рамо, за да носят хармония. Достоевски го казал най- добре: “Красотата ще спаси света”!