Откриваме летния сезон във Варна

Нека това лято да бъде едно от най-хубавите, луди и незабравими

09.05.2014

Само след броени дни ще сложим начало на горещите нощни партита и ще открием така дългоочаквания летен сезон в морската ни столица. Заредете се с много настроение и сила, защото във Варна се очертава едно много диво, лудо, изпълнено с хубави и незабравими емоции лято. Любимият сезон, най-вече на младите, се открива през месец май, само след няколко дни.

Бъдете готови! Летния сезон във Варна започва!

16 май е обявената дата за официалното откриване на един от най-посещаваните и харесвани барове, Makalali, намиращ се на крайбрежната алея на варненския централен плаж. Той е хаус клуб, в изключително приятен и екстравагантен стил, предразполагащ за пълен релакс в топлите дни, а нощите там са луди, горещи и оживени. През уикендите специални гости в нощната програма на клуба са както наши топ DJ-и, така и някои изявени international DJ-и.

Клубът е едно изключително приятно място за отдих и танци на пясъка, оборудван с отлична саунд-система.

Макавали отваря врави за летния сезон във Варна

Makalali

След бляскавото откриване на успешния летен сезон във варненския клуб Makalali през 2013 година фаворитите на електронната музикална сцена у нас – Pacho & Pepo – за втора поредна година ще сложат началото на предстоящата поредица от незабравими летни изживявания в един от най-популярните хаус-клубове на Българското Черноморие.

Наред с Pacho & Pepo в деня на откриването в клуба ще гостува и Electriksoul, а сред вече потвърдилите участието си в Makalali за идния летен сезон артисти от международната сцена се нареждат: Paco Maroto, Andre Crom, Adrian Eftimie, D-Formation, German Brigante, Tarkan и Sabb.

Барът гарантира едно страхотно изживяване, парти до сутринта, а входът ще е свободен за всички.

Само ден след големия купон в beach bar Makalali, врати отваря още едно заведение, намиращо се непосредствено до бара – Palm beach. След като успя да си спечели много фенове, заведението ще работи и тази година, като е обещало много по-луди и незабравими нощни партита.

Заведението открива летния сезон със специалното участие на българските звезди Лора Караджова и Бобо. Входът отново е свободен. Няма какво да ви спре!

Откриваме летния сезон във Варна

Palm beach

Нека да дадем един подобаващ старт на летните партита. Нека това лято да бъде едно от най-хубавите, луди и незабравими за всички варненци и гости на морския ни град.

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.