Шефът – трудната свалка

Мисия: „прелъсти Недостижимия“

26.03.2013

Той много ти харесва, привлича те, разсейва те, кара те да си мислиш неприлични неща, провокира те. Толкова го искаш, че не можеш да стоиш на мястото си. ДА, говоря за него, за „Мистър недостижим“. Нека да Ви дадем 6 правила за успех, с които мисията „да прелъстим шефа“ ще е по-лесна, отколкото изглежда.

Шефът – трудната свалка. 6 правила за успех

1. Усмихвайте се! Усмивката е Вашето ядрено оръжие. Използвайте я в пълния й потенциал. Усмивката е първият знак на възприемането, нека бъде очарователна и леко секси. Веднъж, след като му се усмихнете (а в усмивката Ви има умисъл), нещата няма да са същите!

2. Изслушвайте го! Много важно правило по пътя към успеха. Мъжете обичат да бъдат чувани. Така чувстват, че контролират ситуацията. Да не говорим как обожават да са герои в очите на дамите и да се изтъкват. Да, изслушвайте ги! Ако съвсем не можете, просто изпуснете химикалката си и я вдигнете бавно. Тогава ще замълчи!

3. Изненадайте го! Чудите се как би станало това? Можете да промените външния си вид. Гримът, прическата, облеклото – така няма как да останете незабелязана. Разкопчайте няколко копчета на ризата, сложете малко по-къса пола, високия ток и действайте. Бъдете по-предизвикателна и провокирайте неприличните му мисли.

Вижте още: С какво е по-различна жената на шефа?

4. Покажете му, че го искате! Не трябва да сте нахална, а да го направите със стил. За всичко си има начини, важен е подходът. Не е трудно – един поглед, един жест. Ако се питате дали можем да включим и сутрешното кафе на бюрото – да, би му станало приятно.

5. Бъдете по-настоятелна! Всички знаем, че мъжете, въпреки всичко, се страхуват най-вече от отказ. Не ги карайте да правят първата крачка, направете я Вие. Когато контролът е във Ваши ръце, ще Ви бъде по-лесно. Проявете повече решителност и атакувайте.

6. Флиртувайте! На последна позиция, но не и по важност, е флиртът. Питате се, „Защо“? Защото това е сборът от предишните пет съвета. Той участва във всеки един от тях. Флиртувате по всякакъв начин – чрез усмивка, поглед, намек, докосване… Нека Ви издам нещо – номерът с изпускането на папката с документите, все още е много актуален. Непременно го пробвайте!

Виждате, че не е толкова тежка задачата „прелъсти Недостижимия“. Триковете са известни, сега е моментът да ги приложите на практика. Не забравяйте да бъдете самоуверена, чаровна и с тънък намек на предизвикателност. Интересът му ще е крайно засилен и мисията ще е успешна!

Гост автор: Десислава Черкезова