Сиара – „I BET“

13.03.2015

Сиара „се обзалага“ в новото си супер свежо парче.

Песента се казва „I BET“ и съвсем отскоро вече има и видеоклип.

Последният албум на певицата беше през 2013 година, след това Сиара се сгоди, роди момченце и преживя раздяла. Въобще беше развълнувана от неща извън сцената.

Сега тя се завръща в светлината на прожекторите с клипа към „I Bet.“

Сиара  – „I BET“

В зашеметяващият, режисиран от Hannah Lux Davis, видеоклип, горещата мама е облечена, като балерина с бяло трико и дори е гола до кръста, докато показва изключителното си тяло (дори след раждането).

Продуцираната от The Harmony Samuels нова песен, която е вдъхновена от нейната раздяла с рап звездата Future, е първият сингъл от шестия албум на певицата. Той ще се казва „Jackie“ и е кръстен на майка й.

Сиара  - "I BET"

Сиара – „I BET“

 

„Сега мога да видя света през нейните очи и вече знам какво е да бъдеш майка,“ казва певицата за „Екстра“. „Аз съм мини Джаки и това е толкова естествено“.

Да бъде майка на 9-месечното момченце, Future Zahir Wilburn, я е научило как да бъде по-отговорна.

„Той наистина е най-голямата благословия, която Бог можеше да ми даде, най-сладката благословия“, казва тя. „Много от решенията, които трябва да направя вече са различни.“

В допълнение към музиката, Сиси също направи участие и в шоуто на NBC – „Мога да го направя“, чиято премиера ще бъде през това лято.

Вижте още: Завръщането на The Prodigy

Сиара е една от най-обичаните съвременни хип-хоп и поп певици и несъмнено е направила всички свои фенове много щастливи със завръщането си на музикалната сцена.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.