Усмивката е ключът към щастието!

7 начина, как да станете по–харесвани от жените

16.05.2012

Може да не си идеален, но със сигурност си уникален! Всяка жена държи на външния вид на мъжа и в това едва ли някой се съмнява. Някой харесват мускулести мъже, други високи и стройни. Идеали много. Ще ви представя 7 начина, как да станете по–харесвани от жените!

Усмивката е един от седемте ключът към щастието

Усмихвай се повече и бъди весел – гледай да прикриваш лошото си настроение. Жените си падат по по-весели и енергични мъже, а не вечно угрижени с каменни физиономии. Когато си усмихнат ти имаш вид на позитивен и добронамерен човек, и това няма как да не се хареса на мацките.

Бъди строен, дръж погледа винаги на хоризонта – когато се движиш гледай да ходиш изправен. Също така дръж погледа на хоризонта, а не забит в земята. Това внушава самочувствие и респект в жените. Те харесват уверените мъже, мъжете със самочувствие. Затова хората казват, че може да пленниш някой само с един поглед – погледа на уверения мъж, който знае какво иска!

Вижте още: Съветите за успешна свалка на Джони Деп

Оформи си брадата – повечето жени си падат по-брадясали мъже. С една добре оформена брада, мъжът изглежда по–зрял, по–мъжествен и това несъмнено се харесва от жените. Разбира се, гледай тя да ти седи добре, иначе ще има отрицателен ефект! Разбира се, и тук има компромиси. Пак е до стила на жената, някой си падат по мъже излъчващи по-детски вид.

Прическата – разбира се, прическата също е много важна. Жените харесват поддържани мъже и едно от нещата, които виждат първо, е именно прическата. Гледай да е стилна и модерна и да ти седи добре. Жените си падат по-модерните прически, а не прически стил „Емо”. Разбира се, може да я впечатлиш и с някоя по-екстравагантна прическа, но вече зависи от вкуса на девойката.

Гардеробът е изключително важен – тясна талия, стегнат задник, част от нещата, по които жените откачат. Носи дрехи, които ще ти отиват, и в които ще се чувстваш добре. Ризки, сака, по-прилепнали дънки, тениски с деколте и т.н. Вършат работа! Не ставай сноб, просто бъди стилен. Бъди елегантен и ще впечатлиш мадамите.

Ключът към щастието!

7 начина как да станете по–харесвани от жените

Френското изобретение: парфюмът – това е много важен фактор. Жените се побъркват от хубавия мъжки парфюм. Ако им хареса, после цял ден миришат ръцете си и си мислят за теб. Има страшно влияние. Хубавата миризма ги предразполага, да седят по-близо до вас, да искат да усетят миризмата ви. То това си е прието и в природата ни. Използвайте тежки и силни парфюми. Повечето жени си падат по по-силните аромати, а не сладникавите. Но винаги има изключения от стила на дамата, не го забравяйте.

Спортувайте – не заради жените, не заради мускулите, а заради Вас! За да се чувствате добре!

На всеки е известно, че жените адски много харесват спортуващите мъже. Не било то само мускули и мега големи бицепси. Спортът не е само това. Те харесват мъже със спортна фигура, а не момчета на 20 с провиснали шкембета – грозно е! Използвайте фитнеса не с фикс идея да станете голям и едър чичка, а просто за кеф. Използвайте го за релакс, и дори да нямате време за фитнес, всеки може да отдели по 30-40 минути на ден и да направи няколко коремни и лицеви упори вкъщи. Просто си поддържайте тялото заради Вас самите, а не заради съседката.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването