Най-силните цитати от филма „Интерстелар“

05.02.2015

В близкото бъдеще светът е изправен пред своя неизбежен край. Земята е опустошена от болест, наречена главнята, която поразява земеделските култури и постепенно прави планетата необитаема, намалявайки количеството кислород в атмосферата. Това води до опустошителен глад и принуждава хората да се съсредоточат единствено върху оцеляването си в настоящия момент.

В тази наложила се ситуация бившият пилот на НАСА Купър (Матю Маконъхи), във филма фермер, обработващ нива с царевица, се бори за оцеляването на семейството си. Оказва се, че той е единственият, който може да спаси планетата, като тръгне на мисия отвъд пределите на галактиката.

Вижте още: 8 лидерски качества в Игрите на Ендер

Това накратко е част от сюжета на „Интерстелар“, филм, който развълнува искрено хората в киносалоните. Силен сюжет, драматични сцени и добре изиграни роли. Определено си заслужава гледането. Главните герои поставят и темата за някои дълбоки размисли относно живота, с част от репликите си. Нека размислим върху петте най-силни цитата от филма „Интерстелар“.

Представяме ви 5 от най-силните цитати от филма „Интерстелар“

1. “Любовта е единственото нещо, което надхвърля времето и пространството.” – Бранд

2. „Купър, защо не изпрати мисия с роботи? Роботът не знае как да се импровизира, защото той не може да бъде програмиран да изпитва страх от смъртта. Нашият инстинкт за оцеляване е най-големият източник на вдъхновение.“ – Купър

3. „- Това е невъзможно. – Не. Това е необходимо.“ – Купър

4. „Законът на Мърфи не казва, че ще се случи нещо лошо. Той казва: каквото може да се случи, ще се случи.“ – Купър

5. „Науката признава, че не знаем много.“ – Купър

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.