„Следвай ме“ – мечтата на една влюбена двойка

Мечтата на всяка влюбена двойка, това несъмнено са пътешествията

12.01.2014

Несъмнено тези фотографии сте ги виждали и друг път, няма как. От 2011-ва година насам, руският фотограф, Мурад Осман, не се спира пред нищо в стремежа си да улови най-невероятните и романтични снимки.

Заедно с приятелката си, Натали Захарова, те придобиха изключително висок статут в социалните мрежи, като фейсбук и инстаграм, където влюбената двойка публикува всяко едно вълшебно приключение.

Вижте още: Креативни и романтични в предложението за брак

Ако все още някой не е разбрал за тяхната любов и поредицата „Следвай ме“, можете да си го представите и да се насладите на следващите фотоси.

Мечтата на всяка влюбена двойка, това несъмнено са пътешествията. Тяхната история започва от Испания и така обиколката се разпростира до Ню Йорк, Тайланд, Бали и всякакви други екзотични и мечтани дестинации.

Представяме ви галерията „Следвай ме“ на Мурад Осман

Ако все още се чудите какво да подарите на вашата половинка за повод или без повод, сега е моментът да бъдете романтични, както го направиха Мурад и Натали.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.