Игрите на глада: Сойка-присмехулка – 1 част

Световният хит „Игрите на глада“, се завръща на екрана този ноември

23.09.2014

Световният хит „Игрите на глада“, се завръща на екрана този ноември с трета част. „Сойка-присмехулка – част 1“, режисиран от Франсис Лоурънс, по сценарий на Дани Стронг и Питър Крейг, и изглежда обещаващ да не разочарова фенове на поредицата.

Премиерата на Игрите на глада: Сойка-присмехулка – 1 част е на 21 ноември 2014

Филмът е създаден по третия от трилогията романи на Сюзън Колинс, издаден в тираж от над 65 милиона само в рамките на САЩ.

Историята продължава да следи Катнис Евърдийн, която след като тотално разрушава игрите, се превръща в герой и символ на надеждата за народа на Панем. Под ръководството на президента Койн (Джулиан Мур) и съветите на своите доверени приятели, Катнис се бори да спаси Пийта (Джош Хътчерсън) и вдъхновява със смелостта си цялата нация да се вдигне на бунт.

Първият подгряващ трейлър към предпоследната част от блокбъстър поредицата “Игрите на глада” представя едно зловещо предупреждение от президента Сноу (Доналд Съдърланд), подсказващо за набиращото сили въстание.

„Ако се противопоставите на системата, обричате сами себе си на глад – ако се борите срещу нея, вие ще сте онези, които ще кървят“.

Вече е пуснат и официалният трейлър на Сойка-присмехулка – част 1, а филмът съвсем скоро ще е по кината, като се очаква отново да събере рекордни приходи.

„Става въпрос за нещо грандиозно. Мащабът и визията на този филм са невероятни.“, Дженифър Лорънс

„Обичам книгите, наистина ги обичам. Моите деца ме запалиха по тях. Едното е на 12 години, другото на 16 и голямото беше прочело книгите много преди да излезе филмът. Мисля, че историите са невероятни, затова хората по целия свят бяха докоснати от тях. Страхотно е да си част от нещо, което се е превърнало в световен феномен.“, Джулиан Мур

В ролите: Евън Рос, Елдън Хенсън, Филип Сиймур Хофман, Джулиан Мур, Лили Рейб, Натали Дормер, Лиъм Хемсуър, Джош Хътчерсън, Дженифър Лорънс, Уес Чатам

Премиера: 21 ноември 2014

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.