Solar Christmas 2013

05.12.2013

Solar Christmas 2013 По-малко от месец ни дели от най-очакваното емоционално заредено парти за годината Solar Christmas 2013. И тази година организаторите от Yalta Club са ни подготвили невероятна комбинация от завидно количество музикални артисти и електроннo звучене, и то в нощта преди Коледа 23 декември. Специално за тазгодишното празнично издание на Solar, зала Арена Армеец ще даде арена на удивително добрата комбинация от хаус, техно и лайв изпълненията на световните имена Mark Knight, UMEK, Kosheen, MC Gee и Juan Alvarez. При последното си гостуване на родна сцена, водещият британски диджей Mark Knight се обърна с искрена благодарност и признание към родните фенове с думите „Това е най-доброто ми парти за 2013 година“ и си пожела по-чести срещи с тях. Още едно доказателство за любовта му към българската публика, хаус гурото направи и с избора си да сподели най-светлия празник Коледа именно с нея. По традиция Mark се завръща у нас с нов и изключително динамичен сет, който ще повиши без съмнение броя на положително заредените и танцуващи в нощта на Solar Christmas.

Solar Christmas 2013

Пултът ще бъде омагьосан, разбира се и от словенския продуцент и диджей UMEK. За всички свои фенове неуморимият UMEK e подготвил мощен набор от разбиващи тракове, миксирани в неговия неподправен и разпознаваем техно и тек-хаус стил.

За да бъде магията на Коледа пълна, сцената на SOLAR Christmas ще бъде завладяна и от   пленителния глас и звучене на Sian Evans и компания, добре познати на всички ни като Коsheen. С изпълнение на живо на хитовите Catch и Hide You британскoто трио определено дава доста сериозна заявка за силно и дълбоко емоционално изпълнение, което ще докосне дори и най-претенциозния меломански вкус. „Опитваме се да изведем нашето звучене в едно друго измерение и посока. Доброто парче е универсално – ако го харесаш, го харесваш и толкова, без значение какъв музикален стил предпочиташ“, споделя Markee Substance от Коsheen.

Вълшебната SOLAR Christmas вечер естествено няма да е същата и без присъствието на един от най-добрите български диджеи. Резидентът на единствения и обичан клуб за електронна музика у нас в световния топ 20, Juan Alvarez, ще допринесе по своя си начин за положителните вибрации по време на цялото предколедно събитие.

Последната прашинка вълшебен празничен прашец ще поръси силно въздействащият глас на британското MC величие Lee Grant, по-познат като МC Gee.

Билети, както и ограничен брой VIP пропуски за SOLAR Christmas 2013, вече може да откриете в мрежата на Eventim.bg, както и на белия бар в любимия ни Yalta Club, магазините на Globul и Office 1 Superstore. И нека Solar Christmas 2013 бъде най-прекрасният музикален подарък за всички ни!

Автор: Мария Стоянова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването