SOLAR Easter 2013

SOLAR Easter 2013

Бяхме свидетели на един грандиозен спектакъл миналата Коледа в присъствието на Армин Ван Бурен и ASOT, а сега е време да освежим атмосферата като за пролетта с Великденското издание на Solar фестивала.

Най-мащабният фест за електронна музика у нас ще ви изненада с нови парчета, ремикси на хитове и цяла нощ лайв изпълнения. Още е рано за морски приключения по Черноморието, затова енергията от морския бряг ще се пренесе в София. Домакин на събитието ще бъде отново Yalta Club, а местонахождението няма да е в Арена Армеец както предполагате, а в Интер Експо Център, София. На 3 май нощните забавления ще започнат с едно ексклузивно парти приключение.

SOLAR Easter 2013

Билетите отдавна са в продажба и цените варират от 35 до 50лв. Могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim или от Yalta Club.

Любимото на всички Българи, парти уиски номер 1 в света J&B и марката Heineken са традиционните спонсори, които подкрепят събития от такава величина и тук няма да минем без тях. Ще се лее и пие цяла вечер до зори като приключим и с един грандиозен афтър. Richie Hawtin е главно действащо лице на спектакъла. Канадския диджей и продуцент изнесе Solar Dance Arena миналото лято. Сега неговото представяне ще бъде с уникални визуални ефекти с помощта на Ali Demirel. 42-годишният хедлайнър на събитието ще си партнира на пулта с Matador. Oт 2011г насам англичанинът Гавин Линч (Matador) е сред фаворитите на Hawtin и влиза и в музикалния му лейбъл. Експериментите на Matador в музиката са изключително успешни и слушани в цял свят. В началото на своята кариера пробива с различни ремикси на песни, след което се оказва, че авторските му парчета са много по-успешни и любими за самия него.