SOLAR EASTER TRINITY… Нека отброяването започне сега!

16.04.2014

SOLAR EASTER TRINITY... Нека отброяването започне сега! Финалното отброяване започна и ето, че остават по-малко от часове до най-мащабното и очаквано събитие за електронна музика на Балканите SOLAR EASTER TRINITY. Точно в 23 часа на 17 април, преобразеният до неузнаваемост Интер Експо Център, заедно с най-добрия екип от безупречни професионалисти на техническите умения и аудио-визуалното шоу на електронната сцена в света, ще посрещнат хилядите меломани на цели 3 сцени, с 3 различни програми, 13 диджея и само 1 билет.

Остават броени часове до най-мащабното събитие за електронна музика на балканите – SOLAR EASTER TRINITY

FLOOR 1 ще представи на публиката музикалния феномен Адам Беър, който е синоним на най-иновативното в техно стила. Водеща фигура от шведската сцена, той е известен с факта, че демонстрира изключителен фокус и внимание дори и към най-малките детайли. Освен като диджей, Адам се изявява и като продуцент, създаващ хитове в трите си собствени лейбъла – Drumcode, Truesoul и Madeye. Беър е познат като име и заради популярното си седмично радиопредаване Drumcode live, което днес бива излъчвано в над 40 световни радиостанции, а даунлаудите в подкаста превишават 3 млн.

музикалния феномен Адам Беър ще пуска на SOLAR TRINITY

Рамо до рамо с него на първата сцена ще застане Джоузеф Каприати, който ще забие с ексклузивен 6-часов B2B сет. Дебютирал през не толкова далечната 2007г. в Drumcode, Каприати става една от задължителните и искани от феновете фигури в Music On събитията на остров Ибиса, както и на редица световни фестивални като Awakenings, Time Warp, Monegros, Tomorrowland. През изминалата 2013г. той представи пред света новия си албум Self Portrait, който за пореден път доказа безспорния му талант. Компания на тим 1 ще прави и обичания Liubo Ursiny, който повече от 10 години е резидент на най-реномирания и любим Yalta Club.

На FLOOR 2 ще видим световните имена Magda, Nyma, Troy Pierce, Adam Port B2B &ME, Valdy.

FLOOR 3 пък ще бъде поле за изява на диджея, продуцент и водещ CHRIS LIEBING. Верен на техно корените, Крис е един от първите, които използват новите възможности в дигитализацията на музиката, a манипулацията на индивидуални елементи в реално време играе важна роля в сетовете му. Дебютният му албум Evolution набира скорост за отрицателно време и му спечелва едно от първите резидентски места в Club Cocoon, Ibiza.

Друга обичана фигура, която ще застане зад пулта е  Kevin McHugh, скрит зад псевдонима AMBIVALENT. Известен факт е, че именно познанството му с Richie Hawtin му дава възможността двамата заедно да станат ко-продуценти на шоуто Plastikman на Mutek през 2004-а.  Две години по-късно, дебютния албум е факт, а тракът R U OK надминава очакванията на меломаните и оглавява световните класации седмици наред. AMBIVALENT по име е и амбивалентен по природа, заради отправените дръзки музикални послания, стимулиращи както инстинкта, така и интелекта. Сетовете на Кевин се отличават с експериментална мултимедия, градски инсталации и артистични форми с времеви, физически, пространствени и минимал елементи, докато саундът прелива от хаус до техно.

GARY BECK ще застъпи зад пулта около 3 часа следполунощ. Получил признанието и подкрепата на най-големите имена в техно индустрията като Pete Tong, Dubfire, Richie Hawtin, артистът поддържа перманентно висока репутация. Стилът му може да бъде чут както в собствения му в лейбъл Bek Audio, така и в продукциите на Saved, Soma, Electric Deluxe, Drumcode. Едно от най-емблематичните парчета на артиста е превърналото се в световен хит “Say What”.

Последен, но не и по важност на FLOOR 3 ще излезе и младата българска надежда PHILIP CHERNIKOV. Едва на 23 години, той вече е част от диджей селекцията на Yalta Club. Идолите на младежа Liubo Ursiny, Marco Carola, Luciano, Danny Tenaglia и Richie Hawtin, определено повлияват на стила му и това си личи.

Най-очакваното събитие за електронна музика на Балканите SOLAR EASTER TRINITY

Освен с изброения повече от безупречен и взривоопасен списък с имена на световнопризнати диджеи, тазгодишното издание на Solar Easter ще бъде запомнено и с участието на Reach Visuals. Лидери вече повече от 15 години, Reach Visuals доказват, че моушън графиката и визуалните изображения, съпътстващи най-мащабните партита за електронна музика, са не само страст, но и най-доброто, което са способни да правят. За тазгодишния фестивал освен видеопроекти, 2D и 3D компютърна анимация, визуални ефекти и различен набор от нови технологии, ще бъдат интегрирани и контрастиращи видеоматериали от разнообразни източници, които ще подпомогнат за създаването на по-пълното цялостно усещане за завършеност на концепцията. Креативният потенциал на Reach Visuals ще се разгърне без капка колебание и в трите отделни зали на, като специално за всяка от тях ще бъде подготвен индивидуален тематичен сценарий, който ще бъде в пълна хармония със съответния стил и артистите.

Едновременно с това парти уиски No1 в света J&B отново е подготвило поредица от активности, с които ще допринесе за още по-готиното парти настроение на всички.

Последни билети на цена от 50 лв. и VIP пропуски остават налични в мрежата на Eventim и Yalta Club.

Линк към събитието в Facebook: https://www.facebook.com/events/620224474698779

Автор: Мария Стоянова

Етикети:

За автора

Мария Стоянова

Здравейте, приятели! Казвам се Мария и за мен е огромно удоволствие повече от година да бъда част от прекрасния екип на Списание VIP. В момента завършвам магистратурата си по Публична комуникация в СУ „Св. Климент Охридски”. А списанието ли... Списанието е едно от най-приятните, успокояващи и отговорни неща за мен. Щастлива съм и от възможността да работя с толкова сплотен, организиран и приятелски екип като този на VIP. Като редактор в Списание VIP се стремя да акцентирам и да Ви показвам най-интересното от света на музиката, киното, спорта и рекламата. Ако Ви харесва... или пък не, това, което правя и споделям с Вас, харесайте ме, следете ме, пишете ми. Ще се радвам да намеря нови приятели сред Вас!