Solar Summer 2013

Solar Summer 2013

Поредното лято дойде, а заедно с него и грандиозно събитие от световна величина. Да, точно така, става въпрос за Solar Summer Festival 2013. За поредна година Бургас и Слънчев бряг ще приютят мегазвездите на електронната и хаус музика и ще създадат незабравим купон.

Цялото събитие ще се случва в пет седмици, като Solar ще гостува на Cacao Beach в Слънчев Бряг и заедно с това в Бургас на фестивала Spirit of Burgas. Родните фенове могат да се насладят на над 20 артиста, като все още не са обявени всички, които ще вземат участие. От 24 юли до 24 август вашата парти дестинация се намира на българското Черноморие.

На 26 юли ще гостува шведското чудо на електрониката – Adam Beyer в колаборация с нежния вокал – Nicole Moudaber, двамата се очертава да направят грандиозно старт парти. Носителят на награда грами Sharam пък ще ни удостой с честта да бъде гост на следващата вечер заедно с величествения Sandy Rivera и гостуващия за пръв път у нас сръбски диджей и продуцент – Dirty South. На сцената на Spirit of Burgas на 27 юли ще посрещнем транс триото Above & Beyond, които ще са първите хедлайнери на феста.