Sony с нова Xperia линия

Sony вдигна завесата и представи три нови устройства по време на Световния мобилен конгрес в Барселона

28.02.2014

Кажете здравей на Xperia Z2, Xperia М2 смарт телефони и таблет Z2. На Световния мобилен конгрес в Барселона тази седмица, Sony вдигна завесата и представи три нови устройства: Xperia Z2 смарт телефон, таблет Z2 и изключително евтиния, Xperia M2.

Sony атакува пазара с нова Xperia линия

Таблетът Z2 е най-лекият и най-тънкият водоустойчив продукт на пазара, според Sony. Продуктът е оборудван с четириядрен процесор Snapdragon 801, 3GB оперативна памет и 10-инчов HD дисплей. Цената се очаква да варира около 600$.

Sony Tablet Z2 е най-лекият таблет на пазара

Sony Z2 е най-тънкият водоустойчив продукт на пазара

Смартфонът Z2, междувременно получава същия четириядрен процесор, 16GB памет, 5.2-инчов дисплей и огромна 20.7 мегапикселова задна камера. Няма обявена цена, но мнозина очакват устройството да стъпи в търговската мрежа. Това е висок клас смартфон, който ще държи на цената си, но както обикновено в повечето магазини, при сключване на договор с оператор ще е доста по-евтин.

Вижте още: Sony Xperia T3 – най-тънкият 5.3 инчов телефон

Sony с нова Xperia линия

Sony Xperia Z2

И накрая идва Xperia М2, който е снабден с 4.8-инчов дисплей, с малко по-малко впечатляващ процесор и 8-мегапикселова камера. Брита О’ Бойл, която работи за Pocket-Lint, имаше първа възможността да тества смартфонът и сподели, че въпреки ниската си цена, потребителите ще се насладят на високо качество.

“Ние харесваме дизайна на Xperia M2. Вие като потребители получавате устройство, което прилича на повечето модели от семейството, но няма да плащате толкова излишни пари за привилегията”, пише тя. “Дисплеят е добър и устройството се чувства приятно и стабилно в ръката. Щеше да е страхотно да се види и с Android 4.4 KitKat.”

Sony не са обявили окончателната цена на М2, но датата за стартирането е през април.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.