Sony Xperia T3 – най-тънкият 5.3 инчов телефон

Въпреки дебелината си, телефонът включва множество технологии от най-ново поколение

08.06.2014

В последните години Sony се налага, като един от лидерите на пазара на мобилни телефони. А произведените устройства от тази марка, са изключително добри на база технологично изпълнение – функционалности, удобен UI и най-вече дизайн. Тънки телефони, изчистени линии, компактност – всяка Xperia е ново преживяване за потребителя.

Sony Xperia T3 е най-тънкият 5.3 инчов телефон в света

А съвсем скоро по пазарите ще можем да намерим и новия модел Sony Xperia T3, който е промотиран, като най-тънкият 5.3 инчов телефон (дебелина 7мм) на света.

Въпреки дебелината си, телефонът включва множество технологии от най-ново поколение – HD TRILUMINOS дисплей, Mobile BRAVIA Engine 2, 1.4 GHz четириядрен Qualcomm Snapdragon процесор 400, 1GB оперативна 8 ГБ вътрешна памет, 8 MP Exmor RS задна камера и 1.1 MP предна камера. Характеристиките не свършват до тук, от компанията са подготвили още много изненади, които са свързани както с ползваемостта на смартфона, така и с атрактивния му вид.

Вижте още: Sony взриви пазара с новия Xperia Z2

Корпусът е изработен от неръждаема стомана, общо тегло 148 грама + рамка в 3 цвята – бял, черен, лилав.

Използваната стомана осигурява на тънкия дизайн здравина и издържливост, функционирайки междувременно като антена. Задният панел е от матиран материал, който прави Xperia T3 тънък и лек, въпреки солидната му конструкция.

Новото бижу на Sony ще излезе на пазара в цял свят от края на месец юли 2014 година.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.