Sony Xperia Z3 – вземете най-доброто!

Ревю на новата „резачка“ на Sony, която ще ви изпълни докрай!

14.10.2014

Кой би предположил, че едва шест месеца по-късно след пускането на пазара на Sony Xperia Z2, той ще бъде заменен толкова бързо? Мнозина очакват Z2 да бъде телефон номер едно за 2014 година, като отнесе конкуренцията на Sony. Сега 6 месеца по-късно от Sony решават да взривят пазара за пореден път. Sony Xperia Z3 е вече налице и може да си я купите от най-близкия офис на Globul, Vivacom или Mtel. За мнозина изненада, а за други не чак толкова, от Sony явно решиха да отговорят на предизвикателството на Apple и техния iPhone 6.

Не избързаха ли обаче от компанията с пускането на пазара на Xperia Z3? Като цяло Xperia Z3 е истинско подобрение на вече уникалния Xperia Z2, но без Remote Play функцията и малките бъгове в операционната система на телефона, ни карат да се замислим дали от Sony не избързаха с една идея?

Представяме ви ревю на новия Sony Xperia Z3 и оставяме изводите на Вас

Sony Xperia Z3 е вече налице!

Спецификации на Xperia Z3

Красив и изящен дизайн

Дизайнът на новата Xperia Z3 е уникален, а ние сме се убедили, че от Sony изключително много държат на това. Сматфонът идва с най-висок рейтинг на водоустойчивост и по-разширени функции и възможности. Издръжливостта на телефона значително е подобрена без значение дали става въпрос за крос в дъжда или гмуркане в басейн дори през най-топлите летни дни. С повишено ниво на водоустойчивост можете да правите уникални снимки под вода или през проливния летен дъжд, или просто да си подсушите телефона от поредната пиянска вечер. С покупката на Sony Xperia Z3 получаваме комбинация от изключително тънък и красив корпус с алуминиева рамка, смартфон с Андроид, който е едновременно уникално стилен и изтънчен, както и много устойчив.

Представяне на Sony Xperia Z3

Уникалният дизайн на Xperia Z3

Камерата

Всички почитатели на Sony, а и не само знаят, че компанията изключително много държи на качествените снимки. Повечето техни телефони е невъзможно да направят тъмни и размазани снимки благодарение на някои от най-качествените технологии на гиганта.

Инженерите в Sony използват дългогодишния си опит в областта на камерите в новия Xperia Z3 и го превръщат в първокласен телефон с невероятните технологии на Cyber-shot и Handycam. Благодарение на невероятната 20,7-мегапикселова камера на Xperia Z3 ще може да уловите всеки един красив момент в ежедневието ви и да заснемете уникални видеоклипове дори в движение! Да не забравяме и уникалните снимки под вода, които може да добавите към личния си албум.

Вижте още иновации тук:

От Sony твърдят, че Xperia Z3 притежава най-добрата камера за смартфон до момент, а дали това е така оставяме Вие сами да прецените.

Sony Xperia Z3 с уникална камера

Xperia Z3 с уникална камера

Sony Xperia Z3 е единственият телефон с игри за PlayStation 4

Освен уникалния дизайн и страхотните снимки, които Xperia Z3 прави това не е всичко. Този телефон може да предложи нещо и на геймърите. Xperia Z3 слага край на обикновения начин на игра и благодарение на Remote Play телефона ви предлага възможността да играете истински игри за PlayStation 4. Това определено е много голям плюс за всички хора, обичащите игрите. Новата Xperia Z3 притежава страхотен ярък дисплей и технология за цифрово изолиране на шума. Благодарение на комбинация от иновации, смартфона ви позволява да усетите едно страхотно преживяване, докато играете любимите си игри.

Xperia Z3 с игри за PS4

Xperia Z3 слага край на обикновения начин на игра

Батерията

Освен, че телефонът е фрашкан с много функции от Sony комбинират и първокласни материали с най-добрите технологии, за да направят батерията на телефона издръжлива за повече време. От Sony твърдят, че може да използвате всичките функции на телефона, без да се притеснявате, че в следващите 2 дена батерията ще свърши. Ако това е истина определено е много добра новина за хора, които мразят да носят зарядните си навсякъде с тях. По тази логика от Sony са събрали най-добрата камера до момента, игри от последно поколение и една уникално издръжлива батерия  на едно място в Sony Xperia Z3.

Дисплей

Това определено е най-яркият дисплей на Sony. Чрез него те вдигат драстично летвата по отношение на яркостта с осветеността на дисплея. Определено дисплеят на Xperia Z3 е отвъд онова, на което сме свикнали да наблюдаваме в повечето смартфони. Благодарение на технологията на Sony за интуитивно подобрение на контраста, картината е страхотна дори на ярка слънчева светлина.

Благодарение на IPS технологията, Xperia Z3 предлага по-голям зрителен ъгъл, което е огромен плюс за нас, потребителите.

Xperia Z3 идва с уникален дисплей

IPS технологията в Xperia Z3

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването