Спете голи, за да бъдете по-щастливи!

Голият сън е предпоставка за щастие в леглото…

18.07.2014

Преди време бяхме споделили с вас една статия как да повишите продуктивността си, чрез качествен сън. Сънят е изключително важен фактор, ако искаме да сме продуктивни и да вършим работата си добре, затова не трябва да го пренебрегваме по никакъв начин. Както се казва: „Кралете живеят райски, защото могат да спят без ограничения“.

Представяме ви поредното гениално откритие на учени от САЩ, в което те призовават:

Спете голи, за да бъдете по-щастливи и продуктивни в живота.

Те са направили много интересно проучване, в което са изследвали над 900 души в Англия. Учените от САЩ са установили, че ако си легнем без пижама, шорти и всякакви други дрехи, то ще заспиваме много по-лесно.

„Голите партньори в леглото могат да изпитат приятния допир и топлина на друго човешко тяло и по този начин да се успокоят и да заспят по-лесно“, заяви един от учените.

Ние, като фенове на интимните преживявания, напълно подкрепяме тази теория. Според нас освен ,че ще заспиваме по-лесно, няма да губим време в събличане.

Спете голи, за да бъдете по-щастливи!

Фотограф: Николай Иванов

Вижте още: Как се правят еротични снимки с Николай Иванов

Освен това има и втори фактор, който също така ще е много позитивен, поне за нас мъжете. Представете си каква ще е гледката, да се събудите до красива, гола жена рано сутрин. Нима няма да направи деня ви по-позитивен и хубав? Нима няма да ви мотивира да свършите всичките си задачи за през деня и да се приберете възможно най-рано, за да си полегнете с половинката?

Така че има няколко позитиви от това да спим голи: заспиваме по-лесно + събуждаме се по-позитивно настроени = на прекрасен ден, изпълнен с красиви спомени от перфектната сутрин.

Лесно приложима формула, само трябва да убедим гаджето, че ще има ефект.

А, да не забравяме и още нещо. По този начин, ще помогнем и на сутрешната ерекция да се чувства с една идея по-добре…

Спете голи, за да бъдете по-щастливи и позитивни

Фотограф: Николай Иванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването