Станете отлични новатори

Абсолютно условие, ако искате да стигнете до световна класа

10.08.2015

Ако искате да стигнете до световна класа, то абсолютно условие е да станете отлични новатори. Страстно да търсите нови начини за развитие, да изгаряте от желание да правите нещата все по-добре и неуморно да се предвижвате все по-бързо. Това са само част от основните белези на креативността, с които живеят най-добрите в бизнеса.

Станете отлични новатори, за да стигнете до световна класа

За да бъдете изумително креативни и да генерирате онези страхотни идеи, които ще ви изстрелят до най-високото ви ниво, ще трябва да се научите да мислите извън шаблона на мястото, където се намирате сега.

Вижте още: Оставете събитията да се случат сами

„Мозъчните бури в ски курортите и плажовете са контрапродуктивни. Искате ли членовете на екипа ви да мислят, че креативността и вдъхновението ви спохождат само на високо надморско равнище или непосредствено в близост до морето? Не ме разбирайте погрешно: извънработните места са хубаво нещо. Но помнете, че ви е нужно бризът на креативността да повява от офисите ви толкова често, колкото и морският бриз“ – Том Кели, президент на дизайнерската фирма IDEO.

Казано по отличен начин. Надявам се да вникнете в смисъла и да станете страхотни новатори. След това нещата ще станат лесни.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването