Стани автор в Списание VIP

Стани автор в Списание VIP

Какво ще кажете да имате възможност да сте в млад, винаги иновативен и позитивен екип?

Стани автор в Списание VIP

Целта ни е да съберем все повече млади хора, които мислят за бъдещето си, които са инициативни и биха направили всичко за да успеят. Не търсим хора, които просто да пращат статии с цел да се рекламират, а хора с които може да доразвием този проект и да го превърнем в социална мрежа на младите в България, където се споделят смислени и стойностни неща от живота, а не простовати и неморални, както много хора правят в социалните мрежи.

Търсим хора, които наистина обичат да пишат и да споделят опита си с другите. Търсим хора, които да оставят отпечатък в този сайт, а и не само.

Пред кого ще пиша?

audience

Читателите на списание „VIP“ са млади, позитивни и интелигентни личности. Писмата, които получаваме от тях ни дават повод да говорим така.  А какво по –  хубаво от това, да се представяш пред млади хора, които искат да се развиват и просперират. Не бъдете егоисти, всяка една преживяна случка в живота, всеки научен урок може да помогне на някой друг. Вашите истории ще помогнат на много други, в тяхното развитие и срещата си с някои неща от живота, в близък план.

Друга причина, за която искаме да предоставим нашия подиум за писане е възможността да ви осигурим едно място, където може да споделяте така придобитите ценности от живота с други хора и да разширите кръгозора си, и да видите повече мнения и гледни точки, по дадени проблеми.

 

Каква е ползата?

Стани автор в Списание VIP

Разбираме, че много от вас ще си зададат този въпрос.

Наистина, кой прави нещо без да печели от него? Защо да изпратите нещо ваше, което е уникално по рода си?

Истината,  приятели е такава, че в момента няма да печелите пари от вашите статии, които публикуваме, поне не пряко.

Но можем да ви гарантираме, че имаме стратегия, изготвен бизнес план и мотивация да успеем. Искаме да участваме по финансиране на евро проекти и със спечелените пари да правим семинари, обучения и други неща свързани с личностното развитие, защото нима има по –  важно от това?

Друг плюс да пишете статии е това, че се усъвършенствате. Развивате сетивата си и начина, по който споделяте какво мислите с хората. Това е много важно качество, защото когато отидеш на интервю за работа, трябва да си убедителен.

Имаме няколко фирми – партньори, които следят публикуваните статии в списанието, а сме сигурни, че има и такива, за които не знаем. Публикувайки ваш материал, Вие може да се докоснете до тях, чрез вашата мисъл.

Наблюдава се тенденция, в последните години, фирмите да държат на хора, които имат собствени блогове и споделят различни неща със света. Това е друг плюс за вас, защото при дадено интервю Вие ще може да покажете, че сте участвали в толкова проспериращ проект.

Ще попитате, ако има реклами в списанието, къде отиват парите?
Гарантираме Ви, че ще се изработи система, в която да се оценява трудът на всеки и всички дивиденти ще се разпределят между екипа от редактори в списанието.
Другото важно нещо, което искаме да споделим с вас е въвеждането на Win – Win ситуация.

Стани автор в Списание VIP
Какво ще рече това?

Ами много просто. Всеки, който реши, че иска да изкарва пари от това, което прави може да се пробва. Готови сме да създадем тази система с цел и двете страни да печелят. Например намирате фирма или лице, което иска да рекламира при нас. Автоматично получавате 50% от сумата, която се плаща на месец. Това може да се прави и от хора, които не са автори, но искат да си докарват допълнителни доходи. Така тези хора ще имат финансов стимул. И двете страни печелят по 50% от дадена сделка.

Изисквания към статиите!

Стани автор в Списание VIP

Разгледайте сайта, вижте какви рубрики има и с каква тематика са статиите. Ако искате да пишете за нещо, което го няма се обърнете към нас с предложение за нова рубрика. Ако идеята Ви е добра, Ви гарантираме, че новата рубрика ще е факт в най-скоро време.

Сами ще разберете, че сайтът съдържа информация от едната крайност към другата и това е така, защото ние пишем за всичко вълнуващо младото поколение. Пишем за неща, които може да са от полза за всички и най – важното пишем ги по –  увлекателен и достъпен начин.

Какви трябва да са статиите

Всеки сам избира в коя рубрика да се включи и за какво да пише. Това е въпрос на личен избор и не смятаме, че ако караме хора да пишат за нещо, което не им харесва ще излезе добра статия. Пишете за това, което Ви харесва. Пишете за това, което излиза от сърцето и душата ви и така, ще се получи един невероятен текст.

Много е важно статията да е уникална,. Какво ще рече това? Да са написани от Вас самите, а не copy/paste от някой друг сайт. Не е това целта ни, твърде лесно е. Тук се стремим да накараме всеки да сподели личното си мислене, а не на някой друг. Ако установим, че дадена статия е открадната, то тя ще бъде премахната. Моля ви, ние искаме вашето мнение. Искаме уникална статия написана от Вас самите!

Ако имате личен блог, където пишете, с удоволствие ще ви помогнем и ще споделим вашите материали, ако са релевантни. Важно е в края на статията да пишете кои сте (име, e-mail, сайт). Така, ако външен човек чете това, което пишете и има интерес, ще може лесно да се свърже с вас.

Много е важно авторът на статията да помага за нейното споделяне и достигането и до по – голяма аудитория от хора. Това е полезно и за двете страни.

Стани автор в Списание VIP