Старчески дом за възрастни котки и кучета

Това светилище осигурява любящ "вечен дом" за възрастни домашни любимци

08.09.2015

Всеотдайни хора се грижат за възрастните животинки в старчески дом за кучета и котки

Шер Полвинейл е директор на къщата „House with a Hearth”, която е старчески дом за възрастни кучета в Гейтърсбърг, Мериленд. Домът приема остарели домашни любимци, чиито собственици са починали, прекалено възрастни са да ги гледат или просто не могат да се грижат за тях. Много от обитателите на старческия дом за домашни любимци имат здравословни проблеми, като дихателни болести и сърдечни проблеми, които ги оставят с минимален шанс да бъдат осиновени.

Старчески дом за възрастни котки и кучета

„House with a Heart“

В страхотно видео, Шер (директор на старческия дом) говори за даренията, подкрепата и доброволците, които са помогнали страшно много на старческия дом за домашни любимци да бъде толкова успешен проект. Тя разкрива и някои от най-тежките заболявания на животинките, които живеят там.

Вижте още: Защо трябва да си осиновите домашен любимец

„House with a Heart“ също се ангажира да гарантира, че техните жители ще имат достойно смърт, предоставяща любов, грижи и другарство до самия край. Това съкрушително видео с участието на служителите на дома показва тяхната непоколебима отдаденост, показвайки на останалите специален житейски урок: никога не е късно да намериш твоя „вечен“ дом.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването