Форум Младежко Предприемачество във Варна

StartUp 2015 ще се проведе в морската ни столица на 28 и 29 април 2015 година

02.04.2015

Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2015 e международно технологично събитие, ориентирано към стартъп обществото и проактивните младежи с предприемачески профил и бизнес средата. Целта на форума е насърчаване на иновативното и креативно бизнес мислене и създаването на благоприятна среда за обмяна на успешни бизнес модели, опит и добри практики.

Форум Младежко Предприемачество ще се проведе този април във Варна

Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2015 се осъществява с партньорството на Община Варна (European Youth Capital 2017) и с подкрепата на Европейски Инвестиционен Фонд. StartUp 2015 ще се проведе в хотел „Черно море“, град Варна на 28 и 29 април.

За форума ще бъдат селектирани 30 StartUp проекта, като до участие в самото събитие ще бъдат допуснати едва 10. Подбраните кандидати ще имат възможността да представят своите проекти, да се възползват от стратегически срещи и напътствия лично от инвеститорите, както и от представители на някои от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал в Европа и Северна Америка.

Вижте още: Максим Бехар – съвети за успех

Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2015 е първият в Европа технологичен startup форум без входна такса, защото организаторите вярват, че всеки който желае да разгърне своя потенциал и да реализира успешен бизнес трябва да има достъп до благоприятна среда за осъществяване на това. Форумът е отворен за избрана група от 250 души, само с лични покани. Основните критерии за получаване на покана са лична мотивация или наличие на бизнес идея или собствен бизнес.

На самото събитие ще присъстват международни лектори и инвеститори, някои от които Джонатан Биксби (Изпълнителен директор в Growlab), Марк Уеслинк (мениджър в Startupbootcamp Smart City&Living), Майк Дохърти (Програмен мениджър в Angelsbootcamp). Българското в събитието от към лектори и инвеститори също е доста силно, като виждаме имената на: Христо Стоянов (Регионален мениджър в Европейски Инвестиционен Фонд), Тодор Брешков (Управляващ съдружник в LAUNCHub), Павел Езекиев (Партньор в NEVEQ),  Дилян Димитров (съучредител в Eleven Accelerator Venture Fund), като форумът запазва в строго секретна тайна останалите инвеститори и лектори на събитието.

За да заявите участие трябва да попълните формата на сайта на събитието: www.startup2015.bbforums.bg/home-bg/

Побързайте, защото времето изтича!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването