StartUp 2016 – Go To Market

Имаш идея, но не знаеш как да я продадеш?

26.04.2016

Имаш идея, но не знаеш как да я продадеш? Искаш да стартираш свой бизнес, но не знаеш как да започнеш? Имаш предприемачески дух и искаш да научиш как да развиеш своята идея? Ако тези въпроси се относят за теб, читателю, заповядай на Форум „Младежко предприемачество – StartUp 2016 – Go To Market”!

Списание VIP има удоволствието да подкрепи за поредна година инициатива от страна на форум Младежко предприемачество, с цел подпомагането на предприемаческия дух във Варна и страната, като цяло.

Форум „Младежко предприемачество – StartUp 2016 – Go To Market”

YEF StartUp 2016 – Go To Market e международно технологично стартъп събитие с основен акцент Маркетинг и Бизнес развитие, ориентирано към стартъп обществото, проактивните младежи с предприемачески профил и бизнес средата.

На форумът ще се обсъждат възможностите за привличане на инвестиции и различни форми на финансиране, както и теми, свързани с разрастване на бизнеса до международно ниво и излизане на чужди пазари.

За форума ще бъдат селектирани 30 StartUp проекта, като до участие ще бъдат допуснати 10 от тах. Подбраните кандидати ще имат възможността да представят своите проекти, да се възползват от стратегически срещи и напътствия лично от гост-лекторите и ангел-инвеститори, както и от представители на някои от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал в Европа.

StartUp 2016 – Go To Market

Род банър

„Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2016 – Go To Market” е първият в Европа технологичен startup форум без входна такса, защото вярваме, че всеки който желае да разгърне своя потенциал и да реализира успешен бизнес трябва да има достъп до благоприятна среда за осъществяване на това. Форумът е отворен за избрана група от 400-450 души, само с лични покани. Основните критерии за получаване на покана са лична мотивация или наличние на бизнес идея или собствен бизнес.

На самото събитие ще присъстват международни и български лектори и инвеститори, представители на някои от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал в Европа:

  • Род Банър (основател на най-голямата B2B маркетинг и ПР компания в Европа – „Banner Corporation“);
  • Дрейтън Бърд (една от най-значимите фигури в сферата на Директния маркетинг и Рекламата във Великобритания за изминалите 25 години);
  • Иван Хернандез (основател на„The Digital Loop”);
  • Алдо де Жонг (съоснователна„Claro Partners and Startupbootcamp IoT & Data”);
  • Христо Стоянов (регионален мениджър в „Европейски Инвестиционен Фонд”за България);
  • Тодор Брешков (управляващ фонда за сийд инвестиции LAUNCHub);
  • Дилян Димитров (съучредител в Eleven Accelerator Venture Fund);
  • Жюстин Томс (експерт по онлайн медии, онлайн маркетинг и ПР);
  • Шон Колсън (ангел-инвеститор);
StartUp 2016 – Go To Market

Дрейтън Бърд

Кога: 13-ти и 15-ти май

Къде: гр. Варна, Зала Пленарна на Община Варна

Записване като гост – http://startup2016.bbforums.bg/

Записване като стартъп – https://www.f6s.com/yef-startup2016-gotomarket/apply

„YEF StartUp 2016 – Go To Market” се организира от СНЦ Български Бизнес Форуми с партньорството на Община Варна (European Youth Capital 2017).

Етикети:

За автора

Списание VIP