Startup Grind се завръща във Варна през февруари

Форматът се организира за втора поредна година във Варна

19.02.2016

След успешните събития през 2015-та, Startup Grind се завръща във Варна и през тази година. Целта на серията от срещи е да се мотивират и образоват младите хора с бизнес идеи, както и стартиращи компании. На самото събитие утвърдените имена в предприемачеството споделят собствения си опит и разказват как са стартирали своят професионален път и са стигнали до мястото където са в момента.

Startup Grind се орагнизира в световен мащаб в най-големите градове и предприемачески центрове в света, като Сан Франциско, Лос Анджелис, Ню Йорк, Лондон и много други. Варна се нарежда до тези големи градове на предприемачеството с получаването на лиценз за организиране на формата. За изминалата година в морската столица се организираха 9 срещи с 9 преуспели предприемачи от различни сфери на бизнеса. Над 230 гости взеха участие в серията събития.

Startup Grind се завръща във Варна през февруари

Първият гост за тази година е Симеон Лютаков. С повече от 18 години опит в Драматичен театър “Стоян Бъчваров” – Варна, той е участвал в над 70 заглавия на театъра. Ивестен на малкия екран с продукции като “Александър Велики”, “Знакът на българина”, “Дървото на живота”, “Седем часа разлика”, “Тя и той” и др. Носител на национални и международни награди от Франция и Испания. Отдаден на изкуството, Лютаков е с голям принос в развитието на културата в страната.

Startup Grind се завръща във Варна

Гост-лектор: Симеон Лютаков

Събитието ще се проведе на 20 февруари от 19:00ч. в Beehive co-working space. Отличителното при този формат е, че преминава под формата на разговор, а по време на нетуоркинг частта всеки участник има възможността лично да разговаря с госта.

Билети може да закупите на: http://bit.ly/LyutakovTickets

А за всички наши читатели, Beehive предоставят отстъпка с промокод: Beehive

Повече информация за събитието може да намерите на: https://www.facebook.com/StartupGrindVarna/

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.