Startup Grind Варна – гостува Георги Първанов

HR експерт 21-годишен опит в управлението на човешките ресурси и развитието на бизнеса

17.06.2015

Startup Grind Варна продължава да запознава всички ентусиазирани млади хора с успели български предприемачи и експерти. Срещите са приятни и неформални, а темите интересни и вдъхновяващи за всеки, който се стреми към професионални върхове. Следващата седмица в юнското издание на световния формат във Варна гостува HR експертът Георги Първанов.

Георги Първанов – HR експерт с 21-годишен опит в управлението на човешките ресурси и развитието на бизнеса

Startup Grind Варна - гостува Георги Първанов

Снимка: Beehive

На 23.06.2015 (вторник) от 19:00ч., в Beehive Coworking Space (“Ген. Колев” 54, ет.6), ще се проведе петото събитие от международния формат за предприемачи на Google – Startup Grind. Гост на инициативата е HR експертът Георги Първанов. Той е с 21-годишен опит в управлението на човешките ресурси и развитието на бизнеса, в компании като: МакДоналдс, Кока-Кола, Американско посолство/Корпус на мира, Сосиете Женерал Експресбанк. През 2000 г. създава Консултим – една от най-големите HR фирми в България. В последствие клоновата мрежа се разпростира в Сърбия, Хърватска, Черна гора, Румъния, Русия и Литва. Първанов привлича някои от най-големите световни лидери на пазара, като Томас и Рандстад. Притежава опит в покупко-продажбите на компании. Предизвиква огромен фурор в България около еднодневния семинар с Джордан Белфорт.

Вижте още: Дали сте в грешната компания?

Международната инициатива Startup Grind има за цел да мотивира и образова млади хора с бизнес идеи, както и стартиращи компании. По време на формата, в рамките на няколко часа, утвърдените имена в предприемачеството споделят собствения си опит, разказват как са стартирали своя професионален път и дават изпитани “рецепти” за успех. Събитието се организира благодарение на екип от млади доброволци от три неправителствени организации – Beehive Coworking Space-Varna, JCI и AIESEC.

Повече информация срещата може да намерите и на страницата на фейсбук събитието.

Етикети:

За автора

Списание VIP