Startup Grind Varna – от предприемачи за предприемачи

Международен формат на Google

21.01.2015

Ето че и Варна вече от известно време може да се похвали с организирането на стойностни и интересни обучения, семинари и лекции. Заслугата за това градът да се появи на предприемаческата карта е на Beehive Co-working Space-Varna, които и тази година продължават усилено да работят за развитието на младите хора в морската столица.

В споделеното работно място годината 2015-та започна с много силен старт, с 4 интересни и полезни лекции на изявени в областта си специалисти: “Лидерство”, “Техники за подобряване на паметта”, “Краудфъндинг за стартиращи бизнеси и организации”, “Проектен ПР”.

И се очертава да продължи все така енергично с навлизането на световния формат Startup Grind на Google.

Startup Grind Varna – от предприемачи за предприемачи

Какво е Startup Grind

Това е международен формат на Google за предприемачи, който до момента се е провел в 125 града, в 55 страни по света. До момента е него са участвали над 100 000 преуспели и популярни личности. Някои от най-добрите мениджъри и предприемачи в световен мащаб са били лектори на формата в чуждестранните му издания: Том Кондар – създателят на Pandora; Дейвид Юн от Samsung Innovation Centre; Минерва Тантоко – UBS; Чарлз Хуанг – Guitar Hero; Джим Шийнман от Marvin Ventures.

Международната инициатива Startup Grind има за цел да мотивира и образова млади хора с бизнес идеи, както и стартиращи компании. Утвърдени имена в предприемачеството споделят собствения си опит и разказват как са стартирали своя професионален път и как са стигнали до мястото, на което са в момента. Идеята е да се проследи целият житейски път на предприемача – как, кога и защо е решил да се занимава с бизнес, какво го е вдъхновило, по какъв начин мотивира екипа си и как преодолява предизвикателствата по пътя към успеха.

През 2015-та година, в края на всеки месец, в Beehive Co-working Space-Varna, ще се състои тематично събитие с някои от най-изявените родни предприемачи. Откриването, този януари, ще направи Светлин Наков.

Програмата е с продължителност три часа, а местата са ограничени до 50. Билети могат да се запазят тук->

Етикети:

За автора

Списание VIP