Startup Weekend Варна – реализирай своята бизнес идея за 54 часа

Осмелете се да реализирате бизнес идея, която ще сбъдне мечтите Ви!

01.04.2014

Имате страхотна бизнес идея, но нямате екипа и средствата, за да я реализирате? Значи се вписвате идеално в целта и мисията на глобалния формат Startup Weekend!

Представяме ви Startup Weekend Варна. Как да реализираме своята бизнес идея за 54 часа

54 часа ожесточена конкуренция; шеметна надпревара; моменти на гняв и радост; приятелства и съперничества; победители и победени – и всичко това обединено под голямата идея за откриване на млади, талантливи и способни предприемачи, които да променят света с иновативните си идеи.

За списание VIP е огромно удоволствие тази година да бъде официален медиен партньор на второто издание на Startup Weekend Варна, което ще се проведе в края на месец май (30.05 – 01.06).

Участниците във формата се разпределят в 3 основни групи: 

– Developer

– Designer

– Non-Technical

Дори и да не притежавате програмистки, дизайнерски, маркетинг или други умения, но въпреки това имате страхотна идея, на Startup Weekend ще срещнете хората, които ще Ви помогнат  да я реализирате.

Какво се изисква от Вас: креативност, иновативно мислене, решителност, силна мотивация, честна игра и най-важното отборен дух.

Всеки един участник притежава индивидуални и уникални качества, които “размесени” добре в един екип раждат плода на успеха.

Startup Weekend Варна

Списание VIP е официален медиен партньор на Startup Weekend Варна

За 54-те часа, с които разполагате трябва да презентирате идеята си, да съберете екип и да я реализирате. В идеалния случай в края на състезанието трябва да разполагате с прототип и бизнес план за развитие. В общи линии от Вас се изисква да впечатлите журито, като им покажете уникалността на идеята си и реализуемостта й.

Освен всички други позитиви имате и шанса вашата идея да бъде финансира и реализирана на 100%.

В следващите 2 месеца преди старта, ще Ви представим миналогодишните победители; информация “от кухнята” на събитието, съвети за страхотно представяне, както и много друга полезна и интересна информация.

Всички Вие, нашите читатели, ще имате правото да се възползвате от 10% отстъпка при закупуване на билети за участие.

Очаквайте съвсем скоро и предстоящата игра, която ще Ви даде шанса да спечелите 1 от 3-те безплатни билета.

Останете с нас за да научавате всички новости около Startup Weekend Варна.

Осмелете се да реализирате бизнес идея, която ще сбъдне мечтите Ви!

Официален уебсайт на събитието: http://varna.startupweekend.org/

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.