Странни Гинес рекорди – част 2

Още интересни опити за световни рекорди

25.09.2017

Вече разбрахме, че хората са готови на какво ли не, само за да придобият малко известност. Тези 10 рекорда, които ви представихме в част 1 на най-странните Гинес рекорди, далеч не покриват всички интересни опити. Макар, че ще ни е трудно да ви покажем всички възможни световни постижения, нека разгледаме заедно още 10 от най-странните такива.

Странни Гинес рекорди – част 2

#9 Хиляди се събраха в Central Park, Ню Йорк, за да формират най-големия човешки мирен знак в чест на 75-годишния юбилей на Джон Ленън.

#8 Това събитие счупи рекорда за най-голямата група хора, които получават козметична процедура на едно и също място. 1000 клиенти получиха масажи за лице на стадион в Китай.

#7 Не можете да страдате от клаустрофобия, ако се опитвате да счупите световния рекорд на Гинес за май-много хора в една кола.

#6 Световният рекорд за най-голямата среща на Айнщайн отива при тази група от над 300 души в Лос Анджелис, Калифорния.

#5 Тези суши майстори подредиха внимателно няколко тона сурова риба, за да създадат най-голямата в света суши мозайка.

#4 1 213 участници поставят световен рекорд на Гинес, като си правят маска за лице за 10 минути по едно и също време в Тайван.

Странни Гинес рекорди - част 2

#3 Хиляди участници играят шах в университет в западния индийски град Ахмедабад.

#2 Thaneshwar Guragai завърта баскетболна топка на четка за зъби, като я държи в устата си точно за 22.41 секунди.

#1 В Сидни, Австралия, тези хора се събраха по бански, опитвайки се да подобрят световния рекорд на Гинес за най-големия парад на бански костюми.

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.