Street Style – Есен 2013

22.08.2013

Street Style – Есен 2013

Ето какво беше представено през седмицата на модата в Италия и Франция. Всички са влюбени в Street Style, а когато видим красив мъж следващ модните тенденции, се влюбваме още повече. На вашето внимание представяме топ 7 неизменни аксесоара, които всеки мъж трябва да притежава в гардероба си през идния сезон.

Тренд номер 1, който всеки мъж трябва да притежава, дори и да не е на мода, това е шалът. Все пак студеният сезон си го изисква и без да е модерно. Тази година на мода са огромните шалове- тип одеяло. Да точно така, толкова голям шал, колкото одеяло, което да се преметне на една страна или пък да се усуче, за да ви е достатъчно топло. Ето какво уловиха папараците, директно от снимачните площадки.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.