Събития в Beehive Co-working Space

За месец февруари

04.02.2015

Скъпи приятели, имаме удоволствието да ви представим всички събития в Beehive Co-working Space за месец Февруари.

Събития в Beehive Co-working Space през месец февруари

04.02.2015г., 19:00 ч.- Уъркшоп на тема: Маркетинг на таланта – изработване на успешни лични стратегии за професионална реализация и самомаркетиране. Този уъркшоп е концентриран върху възможностите за изработване на ефективни стратегии за утвърждаване на пазара на труда и реализиране на най-добрите шансове за кариера  с помощта на информационните технологии и краткото целево кандидатстване.Лектор е Павел Павлов – управляващ съдружник на компания с 11 годишен опит в обучението и консултирането. Член на Дружеството на психолозите в България и на Българската асоциация за тренинг и развитие. Събитието е безплатно за посетителите. Изисква се предварителна резервация.

11.02.2015г., 19:00ч.-Лекция на тема: „Лидерство” – Как да бъдем по-ефективни в управлението и мотивирането на хората. Лектор е Георги Найденов, мениджър на един от най-големите хотели във Варна. Той ще представи Основните характеристики на лидерството и как да ги развиваме на практика и ще разкрие как наистина да мотивираме хората си. Събитието е безплатно за посетителите. Изисква се предварителна резервация.

18.02.2015г., 19:00ч. – Лекция на тема: “Дигитален маркетинг в Ерата на Вниманието”. Социалните мрежи, блоговете, сайтовете и търсачките са лесен начин да привлечем вниманието към себе си. Как обаче да го задържим? Как да “заразим” с емоция и как да провокираме своите потенциални клиенти онлайн? Иво Илиев от InteractAGE ще сподели някой практики, полезни съвети и конкретни примери, които работят в дигиталната Ера на Вниманието – където всеки интернет потребител е автор, и всеки успешен бизнес знае как да провокира лидерите на мнение. Събитието е безплатно за посетителите. Изисква се предварителна резервация.

23.02.2015г., 18:45ч. – StartUp Grind, гостува Христо Попов – основател на 31 компании в сферата на търговията, бързо оборотните стоки, недвижимите имоти, Интернет търговия и др.През последните 10 години е осъществил над 90 сделки с недвижими имоти, менажирал е 8 сливания и е извършил 3 успешни продажби на компании. В момента е изпълнителен директор на 100% Think Fresh. Събитието е с продължителност три часа, а местата да са ограничени до 50.

Всички събития на Beehive Co-working Space можете да следите на http://beehive.bg/, както и на фейсбук-страницата:  https://www.facebook.com/beehive.varna/events, където можете да потвърдите присъствието си.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването