Съветите за успешна свалка на Джони Деп

Съвети от един от най-желаните мъже в Света

13.05.2012

Няма спор, че Джони Деп знае как да сваля мацки. И то без да изглежда като Кен – гаджето на Барби. Именно отказът му да бъде като останалите и да се подчинява на наложени правила, го прави атрактивен. Така година след година, той винаги е в топ листата на най-желаните мъже на планетата. Как? Просто не му пука. На теб обаче ти пука, затова ще ти подскажем как да бъдеш като него с няколко съвета, които според г-н Деп, са ключът към успеха с мацките.

Какъв е ключът към успеха с мацките или няколко съвети за успешна свалка от Джони Деп

Не се подчинявай на правилата – Джони Деп се е махнал от гимназията, за да свири в рок банда. Ние далеч не препоръчваме да теглиш една майна на ученето, а просто да не се кланяш на общоприетите правила всеки божи ден. Ако нещо е различно, не значи непременно, че е лошо. Мъжете, които са успели, не са го постигнали, без да поемат рискове. Изисква се смелост, за да напуснеш работа и да стартираш свой бизнес, както и да заговориш красива непозната жена на улицата. Отказвайки да се подчиняваш на правилата, ще се отличиш от тълпата, ще изпъкнеш на фона на масата и особено, в очите на жените.

Вижте още: Най-съкровените фантазии на мъжете

Възползвай се от даденостите си – той няма нито плочки, нито огромни бицепси. Не е висок 2 метра и не играе голф. Е, и? Жените пак си умират за него. Научи се да разполагаш с това, което имаш по най-добрия начин. Нисък си? Заложи на стил, хумор и отношение. Кльощав си? Поработи във фитнеса. Дебел си? Намали сладкишите. Важното е да обичаш тялото си и да се чувстваш добре в стила си. Без някой да ти диктува как е редно. Обичаш ли се сам, ще те обичат и момичетата.

Парите не са всичко – Деп не подбира ролите си според парите или според това, колко успешни продукции може да се окажат филмите. Той винаги участва само във филми, които за него са интересни. Суини Тод, Джак Спароу, Едуард  Ножиците – неприсъщи и именно затова запомнящи се образи, са ключът към кариерата му. Парите не са всичко, казва Джони.

Момичетата ценят амбицията, потенциала и желанието за развитие – покажи стремеж да се развиваш, но не се вманиачавай до степен още със ставането от леглото, в очите ти да се чете алчен гняв от идеята как да забогатееш.

Успешна свалка с Джони Деп

Как да сваляме мацки благодарение на няколко съвета от Джони Деп

Бъди оригинален  Джони Деп има своя характерен стил: от начина, по който носи брадата си, до шапката с периферия и странните му бижута. Не си представяме Джейк Гиленхал или Робърт Патинсън да се облекат така. Деп има таланта да носи неща, с които повечето мъже биха изглеждали налудничаво. И той изглежда налудничаво, но по особено чаровен начин. Най-вече, защото не му пука. И на теб не трябва да ти пука да бъдеш себе си! Не се опитвай да копираш никого. Намери своя стил и го изрази, без задръжки. Носи всичко, което ти допада. Така ще се харесваш, а това ще ти вдъхне допълнително кураж при свалките.

Не се взимай прекалено насериозно  Деп е участвал в касови продукции и сериозни роли, но заедно с тях го виждаме в „Алиса в страната на чудесата“, „Чарли и шоколадовата фабрика“ и други леки детски или забавни филми. Това е така, защото той просто не се възгордява, а търси начин да се забавлява.

Същото трябва да направиш и ти. Жените искат забавни мъже. Естествено, искат да си сериозен относно кариерата си и намеренията си към връзката ви, но извън това – те копнеят за мъж, който знае как да ги разсмива и изненадва.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването