Създадоха летящ мотоциклет

BMW и Lego и тяхното произведение: Hover Ride Design Concept

21.02.2017

BMW Junior Company, което се явява тренировъчната част на BMW Group с подкрепата на Lego създадоха мотоциклетът R 1200 GS Adventure, който представлява 603 отделни части и всъщност притежава двойна самоличност, защото можете да използвате частите му и за създаването на Hover Ride Design Concept.

BMW и Lego създадоха летящ мотоциклет

За съжаление няма как да си закупите първия “Lego Technic” модел, който вече има и пълноразмерен събрат. Сами можете да си представите, че футуристичната концепция отразява стайлинга на направената от Lego играчка и запазва пълната идентичност на „BMW Motorrad”, като носи силуета на боксерния двигател на “GS”.

Вижте още: Мистериозното Ferrari с централно разположен двигател

Този впечатляващ и сложен проект се появява на бял свят едва след като от “BMW Junior” разработват серия от компоненти специално за амбициозното си начинание. Подобен пример е предната джанта на мотоциклета, която е модифицирана по-специфичен начин, за да може да се оформи перка.

BMW и Lego създадоха летящ мотоциклет

Hover Ride Design Concept

За първи път пълноразмерният “Hover Ride Design Concept” е изложен в “Lego World” в Копенхаген. Съвсем скоро обаче концепта ще се отправи към Норвегия, преди да стигне до Германия в центъра за разработки и иновации на “BMW Group”.

Добрата новина за всички фенове на тази футуристична концепция е, че “Lego Technic 2” в първата версия на “BMW Motorrad R 1200 GS Adventure” е налична за продажба, като може да бъде закупена от сайта и по магазините на “Lego”. Е, сумата за 603 части си е впечатляваща, но имайте предвид, че страховитото Porsche 911 GT3 RS разполага с 2704 части, което до някъде е добра новина за всички фенове на BMW…

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването