Вижте нашия красив свят от птичи поглед

Полетете с нас и разберете какви красоти виждат птиците

30.07.2014

Концепцията на въздушната фотография е започнала още по времето на Втората световна война, където снимките с военни самолети и атаки са сред любимите на феновете на този вид фотография.

Представяме ви нашия красив свят от птичи поглед с няколко зашеметяващи снимки

Повечето от снимките са на известни места по света и могат да бъдат лесно разпознати. Но чрез птичи погледа на тези невероятни кътчета, може да ги видите под един по-различен и красив ъгъл. Снимките илюстрират каква огромна промяна в перспективата може да предизвика въздушната гледка в ума на хората.

Въпреки, че снимането от височината на птичи поглед е възможно, повечето фотографи предпочитат да правят снимки от балони с горещ въздух, хеликоптери, парапланери или високи сгради. Въпреки това, някои от снимките, които ще видите ще ви изглеждат, че са снимани от височини, недостъпни дори за птиците.

Вижте още: Daily overview – погледни Земята от Космоса

Затегнете коланите. Пътешествието от птичи поглед започва сега…

Величествена гледка от Канада

Ниагарският водопад от птичи поглед

Ниагара от птичи поглед

Красива гледка на Кейптаун от въздуха

Кейптаун от птичи поглед

Страхотна снимка на Кейптаун

Вижте още: Спиращи дъха скални гледки по целия свят

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването