Свободните хора са по-щастливи

Ново откритие от любимите ни учени

07.11.2016

Ново интересно проучване на учените и по-точно на д-р Бела де Пауло от Американската психологична асоциация твърди, че свободният и необвързан човек живее много по-щастливо своя живот, отколкото обвързания човек. Според д-р Бела бракът е остарял и преувеличен мит, който може само да ви направи по-нещастни.

Свободните хора са по-щастливи от обвързаните твърдят учените

За да докаже своите твърдения, дамата е разгледала повече от 850 академични изследвания в продължение на повече от 25 години. Свободните и необвързани хора се характеризират с много по-сериозна отдаденост и преследване на своите мечти, отколкото обвързаните и поробените в семейни начела.

Свободните хора са по-щастливи

Радвайте се на свободата си!

Необвързаните оценяват много по-високо своята професия, отдават се изцяло на живота си, докато при обвързаните нещата съвсем не са така и те са изложени на риск никога да не изпълнят поставените си цели. Самата Бела се представя за свободна и щастлива жена и подкрепя мнозина други, които избират точно този начин на живот. Индивидуалистите най-често се описват като самотни хора, но изследванията показват, че точно тези хора са много по-свързани с приятели, колеги и обвързани двойки.

Вижте още: Какво искат жените след секс

С брак или сериозна връзка, мнозина затварят своя социален кръг и редуцират своите приятелски кръгове, което не води до нищо хубаво. Добрата новина за всички мъже е, че вече не съществува така наречения ергенски данък, следователно можете да бъдете толкова свободни, неограничени и безгрижни, колкото си поискате.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването