Събития в Beehive през месец май

Срещи и лекции

05.05.2015

Летният сезон е на прага на стартирането си и на жителите на Варна им става все по-трудно да устоят на изкушението да прекарат целия си ден край морето. Но за младите, иновативни и позитивни хора на морската столица, сезоните нямат значение – за постигането на успеха няма пролет, няма лято.

Благодарение на усилията на Beehive Co-working Space, Варна си има общност, в която се разменят опит, знания и житейски мъдрости. За пореден месец, споделеното работно място предлага на всички желаещи да присъстват на няколко изключително интересни, като теми събития и лекции.

Събития в Beehive през месец май

На 07.05.2015 г., от 20:00 ч., Beehive организира неформална среща на маркетолозите. Тя ще се проведе на бул. Мария Луиза 13. Събитието е подходящо за всички, които се интересуват от маркетинг, желаят да научат нещо ново, да споделят опита си в областта или просто искат да се запознаят с нови хора работещи в същата сфера. Събитието е безплатно за посетителите.

На 08.05.2015г., от 19:00 ч., в Beehive Co-working Space-Varna  /ул. “Генерал Колев” 54, ет.6/, ще се проведе безплатна лекция: «Възможности за проектно финансиране на НПО». Как да определите кои са най-подходящите конкурси и програми за финансиране на вашия проект? Адаптиране на проектното предложение към изискванията и възможностите на програмата. Част от разглежданите програми ще са: Фонд „Социална закрила”; Черноморски тръст за регионално сътрудничество; ТСА – Тръст за социална алтернатива; Европейска младежка фондация; Грантове за международни младежки дейности; Програма “Хоризонт 2020” ; Европа като глобален актьор; Направление „Европейска памет за миналото“, Програма „Европа за гражданите“ 2014-2020 и др. Събитието е безплатно за посетителите.

Лектор: Марица Гърдева.

Събития в Beehive през месец май

Какво ще се случи в Beehive през месец май

На 11.05.2015г., от 19:00 ч., в Beehive Co-working Space-Varna /ул. “Генерал Колев” 54, ет.6/, ще се проведе безплатна лекция: Практическа дискусия с Камен Петров – freelancer, с активно участие в над 150 проекта за последните 10 години. Акценти: Какво значи да си freelancer; От къде да започнем и как да се наложим; Как да се справим с конкуренцията; Как да създадем дълготрайни партньорства и как да повишим продуктивността си. Събитието е безплатно за посетителите.

На 17.05.2015 г. от 10:30 до 17:00 ч. в Beehive ще се проведе Robotics and Embedded Systems Day. В – първата част ще построи и програмира образователен LEGO робот. Роботът ще трябва да използва три двигателя и един сензор, за да може да е готов за взаимодействие с постановката от втората част на деня. Във втората част ще бъдат демонстрирани основни принципи при изграждането на embedded системи с ARM процесор и програмния език от високо ниво C#. Участниците следва да реализират система за управление на автоматична бариера включваща серво-мотор, бутон и датчик за разстояние, през която LEGO роботът трябва да премине.

Beehive Co-working Space е сдружение с нестопанска цел, чийто екип ежемесечно организира безплатни лекции. Всички събития можете да следите на http://beehive.bg/.

Етикети:

За автора

Списание VIP