Събития в Beehive през месец юли

Бизнес събития във Варна

14.07.2015

Лято е, във Варна сме, но предприемаческият дух в нас не си почива. Ако и при вас е така, не пропускайте да посетите събитията, които са подготвили от споделеното работно място Beehive.

Събития в Beehive през месец юли – неформални срещи, ден на родолюбието и още интересни теми засягащи различни области

На 14.07.2015г., от 19:00 ч., в Beehive Co-working Space (Ген. Колев, 54, ет.6) ще се състои неформална среща на графичните дизайнери. Присъстващите ще имат възможност да представят по свой избор, казус, разработка или проект. Участник може да бъде всеки с минимален опит в сферата. Събитието е безплатно за посетителите.

Събития в Beehive през месец юли

Безплатни бизнес лекции във Варна през юли

На 15.07.2015г. от 19:00ч., в Beehive Co-working Space ще се проведе лекция на тема “Какво търсят инвеститорите в един startup (стартиращ) проект?”. Наред с креативност, ентусиазъм, позитивно мислене и екипна работа всеки начинаещ предприемач се нуждае от финансиране, което стартъпите (стартиращите бизнеси) най-често си набавят от инвеститори. Лекцията цели да подготви младите предприемачи за представяне на идеите си, да покаже, кои са задължителните стъпки в подготовката, да структурира информацията и да помогне на присъстващите да изградят собствен check list за участие в надпреварата пред инвестиционно жури. Лектор е Николай Митев. Той ще представи и мнението на трима инвеститори по темата: “Кое би спечелило вниманието Ви и респективно кое би Ви отказало от инвестирането в един екип”. Събитието е безплатно за посетителите.

На 19.07.2015г. от 16:00 до 18:30ч., в Beehive Co-working Space ще се проведе “Ден на родолюбието”. По време на събитието трима лектори ще ви потопят във вдъхновяващ разказ за миналото на Варна и за хората оставили следа в историята на страната ни. Денят на родолюбието включва три панела: Първа част – лекция “Пантеонът на Одесос”. Професор Людмила Стоянова ще говори за езическите божества и култовата обредност в древния Одесос, чийто горд наследник е град Варна; Втора част – лекция „Достойните варненци“, представена от Християн Облаков; Трета част – „Урок по родолюбие“, представен от екипа на „Българска история“. Те ще ви запознаят с бележити личности от родния летопис, допринесли за развитието на България след Освобождението. Историите им ще бъдат представени под формата на кратки видео клипове. Вход: безплатен.

На 21.07.2015г., в 20:00ч., Beehive организира неформална среща на маркетолозите, на тема: ”Креативната реклама”. Събитието ще се проведе на бул. Мария Луиза 13. Срещата е подходяща за всички, които се интересуват от маркетинг, желаят да научат нещо ново или да споделят опита си в областта. Събитието е безплатно за посетителите.

На 24.07.2015г., в 19:00ч. – лекция: “Как да превърнем хобито си с бизнес?”. По време на лекцията ще проследим създаването на един от най-младите и успешни танцови състави – клуб „Шарена гайда“. Ще научите как се откриват първите танцувални групи и как се създава представителна група, която участва във фестивали. Ще разберете повече за организирането на самостоятелни годишни концерти, мениджмънта на фестивали и участията в благотворителни и социално-отговорни кампании. Лектор ще бъде Димо Александров, който от 2012 г. е главен художествен ръководител и хореограф на КФ „Шарена гайда“, Варна. Вход: безплатен.

На 29.07.2015г., в 18.30ч., в Beehive ще се състои лекцията: “Умения за водене на успешни преговори”. По време на презентацията ще се запознаете с правилните стъпки и успешните тактически и стратегически техники за провеждане на резултатни преговори. Основните акценти на лекцията са: Видове преговори; Характеристики и специфики на търговските преговори; Етапи на преговорите; Профил и умения на ефективния преговарящ; Решаване на конфликтни ситуации. Срещата ще протече с поставяне на казуси и игрови обучителни форми. Лектор е Десислава Иванова, която прилага своите бизнес опит и умения за водене на преговори в българска фирма, която се занимава с внос-износ, търговия на едро и дребно и обществени поръчки в сферата на промишленото осветление. Като мениджър доставки и ценообразуване води преговори с големи международни компании, като Дженерал електрик-Унгария, Торн лайтинг-Великобритания, Фумагали-Италия, както и с редица фирми от Китай, Аржентина и Турция. Събитието е безплатно за посетителите.

Всички събития на Beehive Co-working Space (Сдружение с нестопанска цел “Споделено работно място” – Варна) можете да следите на http://beehive.bg/, както и на фейсбук-страницата: https://www.facebook.com/beehive.varna/events, където можете да потвърдите присъствието си.

Етикети:

За автора

Списание VIP