Съседското момче 2015

С участието на Дженифър Лопес

07.12.2014

Дженифър Лопес се завръща на големия екран, за да изиграе ролята на разведената учителка Клеър, във филма “Съседското момче” (The boy next door).

Съседското момче – премиера през януари 2015

Психотрилърът разказва за учителката Клеър (Лопес), която се опитва да се съвземе след развод, като същевременно е заета и с отглеждането и възпитанието на сина си.

Действието започва да се развива в момента, в който в съседство се нанася сексапилният младок Ноа. Той се оказва доста “любовно” настроен и безпардонно флиртува с новата си съседка. С оглед на всичко, което се е случило през последните месеци Клеър бързо се поддава на флирта. Но след една гореща нощ с привлекателния Ноа, разведената учителка бързо започва да съжалява за случилото се.

Съседското момче 2015

След като осъзнава какво е направила, започва да отблъсква Ноа в опит да му покаже, че не иска нищо повече да се случва между тях. Но младежът се оказва доста агресивен и настоятелен и не иска да се откаже от сексапилната си съседка. Обсебването става все по-голямо и скоро прераства в нахлуване в личното пространство и записване в един от класовете на Клеър. Дори стига до там, че се сприятелява със сина й.

До къде е готов да стигне Ноа и ще може ли Клеър да се отърве от натрапчивото му присъствие, предстои да разберем през януари 2015.

В ролите са Дженифър Лопес, Раян Гузман, познат на зрителите от четвъртата и петата част от поредицата „В ритъма на танца“ – „Step Up: Революция“ и „Ритъмът на греха“, Джон Корбет, познат най-вече с ролята си на Ейдън Шоу в сериала „Сексът и градът“, Бейли Чейс, Хил Харпър, Иън Нелсън, Травис Шулд.

Премиера в България: 30.01.2015

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.