Съвети и добри практики за професионален успех

Лекция

29.10.2015

Какво разбирате под професионален успех? Изграждане на успешна кариера, добро обществено положение и уважението на водещи специалисти в областта – това са може би трите детерминанти, които свързваме с успешното кариерно развитие.

За реализацията на младежите в началото на професионалния им път, ще се говори на лекцията „Съвети и добри практики за професионален успех“.

Тя ще се проведе на 30.10.2015 г., от 19.00ч., в Beehive Co-working space ( бул.“Ген. Колев“ 64, ет.6). Събитието е насочено към младите хора, които търсят успешно кариерно развитие. Ще се дискутират най-често допусканите грешки на младежите в началото на професионалния им път и как те могат да бъдат избегнати.

Лектор на събитието е Гергана Стоева. Тя е сертифициран кариерен консултант по международната програма GCDF в Кариерния център на Икономически университет – Варна и хоноруван асистент по дисциплината „Кариерно развитие”.  Тя е лектор на семинари за “Професионално ориентиране” и “Мотивационни обучения” за безработни лица към Агенция по заетостта и консултант-изпълнител по възлагане на маркетингови проучвания.

Лекцията „Съвети и добри практики за професионален успех“  е част от инициативата „Вдъхновение за младежта“. Тя се реализира със съдействието на Дирекция „Младежки дейности и образование“–Община Варна, в подкрепа на титлата „Варна–Европейска младежка столица 2017“. В рамките на 3 месеца ( до 25.11.2015 г.) Сдружение „Споделено работно място“ провежда единайсет безплатни лекции за мотивация и личностно развитие, насочени към младежите от 16 до 29-годишна възраст.

Етикети:

За автора

Списание VIP