Тайната вечеря в Дисниленд

За ценители

31.01.2017

Посетителите на Дисниленд, които търсят изключителни кулинарни преживявания, сега могат да вечерят на специално тайно място. Това кътче първоначално е предназначено да служи като частна резиденция Уолт и Лилиан Дисни.

21 Royal е оставена недовършена в продължение на години, докато Дисни Imagineers не възкресява плановете си за пространството от 2200 квадратни метра. То се намира в подножието на New Orleans Square в парка Дисниленд, в близост до атракцията Карибски пирати.

Тайната вечеря в Дисниленд – едно по-различно преживяване

Гостите на 21 Royal са посрещнани в Disney’s Grand Californian Hotel and Spa, преди да бъдат отведени до тайния адрес в рамките на парка, където иконом отваря вратите към голямо стълбище, което води към магическото място.

Вътре посетителите получават оглед на претворен апартамент на двойката, вдъхновен от оригиналните истории на Доротея Редмънд от 1960. Резиденцията включва много тематични Дисни елементи, като стенописи на замъците, вдъхновили историята за Спящата красавица на Дисни.

Домакините разказват историите на произведенията на изкуството и предметите в цялата резиденция, преди гостите да бъдат отведени до пищна трапезария. А вечерята е цяла приказка, която разказват  шеф готвачите Andrew Sutton and Justin Monson.

Тайната вечеря в Дисниленд

Десерт на балкона

Вечерта завършва с десерт на балкона, където гостите могат да се насладят фойерверките над парка отблизо.

Преживяването, което струва около $ 15.000 за 12 души, е специално за всеки един гост и тези, които са готови да платят цената, няма да съжаляват.

 

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.