Тайната зад мистериозните мъже

29.10.2013

Тайната зад мистериозните мъже Тайната зад мистериозните мъже, които се появяват по футболните стадиони..

Във футболния свят се появиха странни аномалии през последните няколко седмици. Не, не говорим за това, че Торес започна да играе добре и да бележи голове, а за тайните хора, които се появяват на различните стадиони в Европа. Те са като невидими в изгарящата тълпа по стадионите.

По време на мача на Байерн Мюнхен…

Тайната зад мистериозните мъже

Както и по време на мач на Челси..

Тайната зад мистериозните мъже

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кои са тези хора и какво по дяволите правят по футболните стадиони? Отговорът е, че те са част от рекламна кампания на SAMSUNG. Те трябва да са извънземни, които ни гледат как играем и проучват футболните ни тактики. Защо го правят? Те трябва да играят срещу човечеството. Тяхното мото е „Спаси нашия свят, а победителят печели земята“.

Ако предполагаме правилно, тази рекламна кампания на SAMSUNG е по повод това, че фирмата взе някои от рекламните права на световното първенство в Бразилия през 2014 година. Това е начинът им за търговия. Трябва да отбележим, че определено тази рекламна кампания е доста.. страшна, но и определено доста интересна.

Всичко започва с това мистериозно съобщение, което се появява на планината Sugar Loaf в Рио де Жанейро.

Тайната зад мистериозните мъже

След това се показа и на различни части в света като Times square, Лондон и др.

Тайната зад мистериозните мъже

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От къде сме сигурни за това? Определено сме на 100% сигурни в случващата се кампания. Трите стадиона на които се появиха „извънземните“ в Европа са: Ювентус, Мюнхен и Челси, а общото между всичките тях е само едно – SAMSUNG.

Цялата работа е, че SAMSUNG се възползва от най-популярния спорт в света, за да промотира по един доста по-оригинален начин събитието на 2014 година и определено спечелиха много симпатизанти..

Автор: Иван Караиванов

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването