Тайният живот на секс куклите

Секс робот измества жената в леглото?

04.01.2017

Част от хората смятат, че купуването на женска или мъжка кукла за секс е проява на извратеност, но има и такива, които ги използват и не се притесняват да обменят опит по тези въпроси с други почитатели на подобни играчки в леглото.

Как са възникнали секс куклите

Секс куклите са възникнали като заместител на жените в изцяло мъжки колективи, изолирани от света. Първите кукли датират от времето на Великите географски открития, когато моряците на корабите са използвали кукли от плат.

Вижте още: Секс под светлините на коледната елха

В началото на миналия век в страни като Япония и Германия стават популярни надуваемите секс кукли. Постепенно куклите стават все по-интригуващи и реалистични. В Германия те правят „еротична компания” на войниците в армията, а в Япония са предназначени за задоволяване на сексуалните потребности на екипажа на подводниците.

Тайният живот на секс куклите

Секс кукла

Днес мъжете, които искат да опитат нещо напълно различно, имат избор между три основни вида кукли. Най-обикновените надуваеми секс кукли нямат особени отличителни екстри и персоналност, но са най-евтини като цена.

Кукли от латекс – те са с добре оформено тяло, очи и коса, имат доста повече предимства пред надуваемите кукли, осигуряват по-реалистично усещане и са предпочитан вариант.

Силиконови секс кукли – доста по-реалистични кукли, които приличат на истински жени или мъже и са изработени от специално пластично PVC, което им позволява да заемат различни пози, освен това имат имитация на кожа и коса.

За заможните ценители на силните и нестандартни преживявания в секса има секс робот.

Официалната презентация на първия секс робот на име Рокси бе проведена в Лас Вегас. Удивителното творение на индустрията за секс играчки има способността да общува със собственика си, тъй като притежава изкуствен интелект. Хората, които искат да притежават подобна секс играчка имат избор между няколко самоличности на робота: Дивата Уенди – купонджийка, студената Фара – неопитна и плаха, Зрялата Марта – грижовна и отдадена.

Създателят на робота е Дъглас Хейнс, който е работил 3 години по проекта си. По адрес на Рокси се изказа и Джей Лено, който шеговито подчерта, че всеки който си купи робота е щастливец, защото куклата има бутон за изключване.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP