Няколко тайни на опитните прелъстителки

Кое възбужда най-много мъжете по време на секс?

15.12.2015

Разбира се, специалистите по сексология биха казали, че няма еднозначен отговор на този въпрос, но ние винаги можем да се допитаме до дамите, които знаят как да спечелят вниманието на един мъж и… да го задържат в леглото си.

Вижте няколко от тайните на опитните прелъстителки

Впечатляваща външност – първият сигурен начин да го привлечете сексуално, разбира се е външният ви вид.

Може би си мислите, че ново червило, страхотни дрехи и големи гърди са достатъчни, за да прелъстите вашето момче?

Вижте още: 10 неща, които отблъскват жената в леглото

Имайте предвид, че според проучванията, мъжете обръщат много по-голямо внимание на това какво е отношението ви към тях, естественото и непринудено държание, страстнияТ поглед и походката ви. Затова движете се като котка, гледайте го с желание и го накарайте да се почувства особено специален. Вече е ваш!

Каква е тайната на опитните прелъстителки

Снимка: Николай Иванов

Палаво озвучаване – вторият таен коз на прелъстителките са стенанията по време на секс. Малко са мъжете, които приемат добре мълчаливата жена в леглото. Вашите тихи стенания, одобрителни думи и прошепването на името му, могат да го ориентират най-добре за начина, по който се чувствате.

От друга страна, виковете и екзалтацията по време на секс са едни от най-големите комплименти за мъжа.

Какво правят опитните прелъстителки

Палавото озвучаванев леглото е секси

Пикантни приказки – тук е мястото да ви споменем за третата тайна на прелъстителките: мръсните думи. Не му спестявайте сладострастните изречения, прошепнати с тих глас, нито пък пикантните подробности за начина, по който се чувствате. Това е особено възбуждащо за вашата половинка. Можете да го използвате като прелюдия на горещите изживявания като непосредствено преди срещата му изпратите закачливо съобщение или прошепнете в ухото му нещо мръсно, докато се прибирате към апартамента му.

Вероятно добре познавате тези малки палави трикове на съблазняването, но често ги забравяте.

Няколко тайни на опитните прелъстителки

Пикантни игри в леглото

Огледала в спалнята, еротични ролеви игри, сладострастен стриптийз, включване на секс играчки в забавленията ви – това са само част от идеите, които можете да приложите на практика още тази вечер.

Гост автор: Анелия Георгиева