Тайните на планетите и свързаността им с успеха ни

Всяко небесно тяло отговаря за нашите успехи и неуспехи.

26.04.2014

Всяко небесно тяло отговаря за нашите успехи и неуспехи, за сферата на работа, за нашите качества и лични връзки. Движението на планетите определя избора на подходяща професия за всеки човек.

Представяме ви тайните на планетите и тяхната свързаност с личните ни успехи

Луната има няколко функции. Хората, които са под нейното влияния имат ниско социално положение и избират професии, като социални работници, болногледачи  и други, които изискват минимум образование.

Под влияние на Слънцето са творческите професии, като художници, певци, актьори. Всички свързани със забавление попадат под този знак.

Меркурианските професии са свързани с ораторското изкуство и лингвистиката. Тук попадат писатели, екскурзоводи, филолози, но не и учители и преподаватели.

Те са под влиянието на Юпитер, който обхваща образованието, като цяло. Всички лектори, ученици и студенти се повлияват от движението на тази планета. Зодиакалният знак и Юпитер определят дали ще се ученолюбиви.

Свързаността ни с успеха и тайните на планетите

Тайните на планетите

Венера, както всички знаем е планетата на любовта и романтиката. Тук попадат отново творчески професии, но за по-лирични личности. Създателите на лирика, на балади, на романтични произведения, манекени и хората, които се занимават с разкрасителни процедури, попадат в орбита на тази планета. И както казахме Венера е планетата на любовта, тук попадат и всички професии, които отговаря за сключването на брак.

Марс е планетата на индивидуалистите и на професионалните спортисти, както и на лидерите. Тези хора носят определени качества, например самостоятелност, воля , смелост, дори и агресия. Престъпниците също са под влиянието на тази планета.

Юпитер е планетата на постиженията и на професии, които изискват много учене. Основната сфера на дейност за финансите, банковите институции и икономиката като цяло.

Идва ред и на Сатурн. Той също определя високи социални длъжности, популярност, но и тежък труд – строители, държавни длъжности, адвокати.

Една планета обаче никога не влияе сама. Ние сме в зависимост от две и повече небесни тела, с характеристиките на зодиите. Астрологията е сложна и много обхватна наука, чиято специфика е изследвана от дълги години. Тя все още пази своите неразкрити тайни. Любопитен факт е, че планетата, под чието влияние е нашата държава, е Сатурн. А както споменах Сатурн е противоречива планета – обединява тежък труд и високо социално положение, което до някъде обяснява защо при нас средна класа няма, или много богати, или много бедни.

Повечето хора се питат как да разбират планетите. Единство астролозите могат да ви направят подробна астрологична карта, която да ви насочва и да ви помага в разрешаването на житейските си въпроси и дилеми. Дали ще вярваме на връзката с небесните тела или не е личен избор си е изцяло наш избор, но без съмнение те могат да ни дадат отговори на някои въпроси.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването