Тайнствени сутиени на фантазиите

Новата колекция на Victoria's Secret

04.11.2014

Когато дойде време за годишното шоу на Victoria’s Secret всички се чудят как ще надминат постиженията си от миналата година. След като миналия декември облякоха Кандис Суейнпоъл с “Fantasy Bra” на стойност 10 милиона долара, тази година от бранда удвояват предизвикателството.

Тайнствени сутиени на фантазиите, оценени на два милиона долара всеки

Гигантът в индустрията за бельо за тазгодишното шоу е подготвил 2 сутиена „Fantasy Bra“. Бижутата ще се носят от двама ветерани в ролята на ангели, а именно Адриана Лима и Алесандра Амброзио.

Вижте още: Victoria’s Secret – бранд без конкуренция

Някои медии успяха вече да надникнат зад кулисите и да видят двата уникални сутиена преди да излетят за шоуто в Лондон, през декември.

Тайнствени сутиени на фантазиите

Адриана Лима – ослепителна със скъпоценното бельо

Двата звездни ангела не за първи се изправят пред предизвикателството да стъпят на подиума със сутиен, който изисква охрана. Адриана носи такъв през 2008 и 2010 година, а Алесандра през 2012 година. Но тази година залозите са вдигнати много високо, след като 33-годишните модели ще носят върху себе си огледални образи на сутиени, изградени от сапфири, рубини и диаманти, създадени от Pascal Mouawad и оценени на два милиона долара всеки.

Тайнствени сутиени на фантазиите

Амброзио е развълнувана от оказаната чест

Всеки комплект бельо съдържа 16 000 перфектни камъни и е придружен от 18-каратово злато, нанизани скъпоценни парчета по тялото. За целия този блясък са били необходими повече от 1380 часа за да се създаде.

„Думите не могат да опишат колко развълнувана бях, когато получих обаждане от Victoria’s Secret да ми кажат, че аз ще го нося,“ казва Амброзио.

Лима не е имала резерви относно споделянето на блестящите прожектори. „Тази година е още по-специална, защото за първи път две от нас ще бъдат уникални. Бях супер развълнувана. Алесандра е моя близка приятелка, радвам се, че ще споделя тази чест с нея.“

Тайнствени сутиени на фантазиите

Сутиени за милиони

„Това е мечтата на всеки модел, да носи „Fantasy Bra“ на  от Victoria’s Secret. Когато ти предоставят подобна чест е много важно да го представиш с елегантност и ентусиазъм.“, споделя Амброзио.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.