Тапи за уши, с които да изключите външния шум

Вече са факт

27.04.2017

Светът около нас е пълен с разсейващ и дразнещ шум. Независимо дали става въпрос за рок концерт, крещящо бебе в самолета или просто за общия шум на голямия град, понякога просто искаме да не чуваме това дразнещо боботене.

Knops, комплект от слушалки, ще ви позволи да направите точно това.

Тапи за уши, с които да изключите външния шум

Тези специални тапи са във формата на грамофон и са украсени със златни и сребърни акценти. Настройвайки Knops, можете да изберете 4 режима: ясен звук, градски шум, жива музика или пълна изолация. Това дава възможност на потребителите да чуват избирателно, като предпазват деликатните си уши от увреждане в много шумна среда. Всъщност тези слушалки се продават като „бутони за звука за вашите уши“.

Тапи за уши, с които да изключите външния шум

Изключете неприятния външен шум

Екипът зад Knops се ръководи от инженера Arjen De Jong. Той е подпомаган от Koen Brouwer и Quinten Huigen, основателите на Thunderplugs, най-популярната марка за силиконови тапи за уши в Европа. Производството им понастоящем е свързано с кампанията „Kickstarter“, но тъй като те вече са натрупали над 140 000 щатски долара, бихме могли да видим Knops на международни рафтове в близко бъдеще.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.