Татуировки за коса

Новата модна мания

25.10.2015

След фурора на флаш татуировките (металическите временни татуировки) през това лято, есента довя една нова тенденция – татуировки за коса.

Звездите сериозно се запалиха по временните татуировки с метални отблясъци и вече ги поставят не само по телата, а по косата си.

Татуировки за коса – новата звездна мания

Тези, които искат да прегърнат най-новите тенденции за коса, но мразят идеята за постоянна промяна – временните татуировки са точно за вас!

Татуировки за коса

Марка Scünci (аксесоари за коса), създаде временни татуировки, които могат да се прилагат директно върху кичури коса.

Металните украси се закрепят към косата с мокра кърпа и се измиват с шампоан. Лесно, а?

Вижте още: Най-емблематичните кралски сватбени рокли

Татуировките се продават в повечето големи вериги магазини в САЩ, както и онлайн. Цената за пакетче е около $5, което не е никак много за „модерна визия“.

Както всички тенденции, не се знае и тази колко ще царува, но пък си заслужава да се опита нещо по-различнo, от любопитство и за разнообразие.

Татуировки за коса

 

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.